foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press
Savā elementā. Princis Luiss tomēr nespēja apslāpēt emocijas uz Bakingemas pils balkona
Princis Luiss uz Bakingemas pils balkona vectēva kronēšanas dienā.
Slavenības
2023. gada 9. maijs, 13:42

Savā elementā. Princis Luiss tomēr nespēja apslāpēt emocijas uz Bakingemas pils balkona

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna cerēja, ka princis Luiss labi uzvedīsies karaļa Čārlza II kronēšanas pasākumu laikā un viņai kaunu nesagādās. Tā arī bija. Velsas prinča un princeses jaunākais dēls uzvedās godam visas kronēšanas ceremonijas laikā, taču, iznākot uz Bakingemas pils balkona, viņš nespēja paturēt pie sevis prieku un saviļņojumu. Karaļnama fani par to tikai priecājas, jo viņiem atkal ir pieejamas mīlīgas mazā Luisa fotogrāfijas.

Iznākot uz Bakingemas pils balkona, princis Luiss aktīvi žestikulēja, uzrunāja savus vecākus, rādīja viņiem ar pirkstu un komentēja. “Paskatieties tur!” Luiss, kurš pazīstams ar savām rotaļīgajām izdarībām un pārgalvīgo uzvedību, arīdzan rādīja dažādas grimases un klaigāja, atrodoties uz balkona.

Princis Luiss uz Bakingemas pils balkona karaļa Čārlza III kronēšanas dienā

gallery icon

Viņš sajūsmināti māja ar rokām un rādīja ar pirkstu, kad reaktīvās lidmašīnas lidoja pāri pilij. Tiek ziņots, ka pils darbinieki bijuši gatavi tam, ka aukle aizvedīs Luisu no kronēšanas, ja viņš slikti uzvedīsies. Ceremonijas laikā Vestminsteras abatijā par Luisu ļoti rūpējās arī viņa māsa princese Šarlote. Ienākot abatijā, Šarlote tūlīt pat saņēma brāli aiz rokas. Lai gan princis šoreiz vecākiem kaunu nesagādāja un uzvedās daudz labāk nekā karalienes valdīšanas platīna jubilejas svinīgajos pasākumos, bija nepārprotami redzams, ka piecus gadus vecajam puisēnam svinīgā un nopietnā kronēšanas ceremonija ir pārāk garlaicīga. Luiss bieži žāvājās, taču turējās godam.

Nebēdnīgais princis Luiss karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās

Ceturtdien Londonas centrā notikušajās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās vienu no galvenajām lomām noteikti ieņēma mazais princis Luiss, Kembridžas ...

gallery icon

Princim Luisam uznāk niķis militārās parādes laikā

gallery icon