Drū Berimora mācās mīlēt augumu pēc bērnu iznēsāšanas: "Jūtos kā ķengurs ar lielu somu"
„Tu jūties kā ķengurs ar milzīgu somu. Viss nokarājas un izskatās dīvaini,” pēc divu bērnu laišanas pasaulē atzīst aktrise Drū Berimora. „Taču tu pie sevis domā, cik tas tomēr ir skaisti, ka spēj radīt bērnus.
Slavenības
2015. gada 29. marts, 04:45

Drū Berimora mācās mīlēt augumu pēc bērnu iznēsāšanas: "Jūtos kā ķengurs ar lielu somu"

Jauns.lv

Ne visām jaunajām māmiņām izdodas atgūt slaidu augumu, kad pasaulē laisti divi bērni. Holivudas aktrise Drū Berimora (40) vaļsirdīgi stāsta par savu vairs ne perfekto augumu un to, kā mācās to pieņemt.

„Pēc tam, kad radīti divi bērni, ak, svētā debess, tavs ķermenis pastrādā trakas lietas. Ir grūti aizvien palikt pozitīvai un sevi mīlēt,” intervijā glancētajam žurnālam „Glamour” izteikusies aktrise. „Tu jūties kā ķengurs ar milzīgu somu. Viss nokarājas un izskatās dīvaini. Taču tu pie sevis domā, cik tas tomēr ir skaisti, ka spēj radīt bērnus. Kad man šī doma pazūd, es vingroju, lasu Dr. Seusa [bērnu grāmatiņu] „Oh, The Places You’ll Go!” un pavadu laiku kopā ar bērniem. Tad es saskatu to, kas ir būtiskāks par sevi pašu.”

Drū Berimora ir divu meitu māmiņa. Oliva ir divus gadus veca, bet Frenkijai ir tikai 11 mēnešu. Aktrise un mākslas konsultants Vils Kopelmans (38) apprecējās 2012. gadā pēc gadu ilgas draudzības.

Intervijā Berimora arī pastāstījusi, kāds viņasprāt izskatās pievilcīgs vīrietis. „Man patīk bārdas. Tās ir visseksīgākās,” norāda Drū. „Taču nekādā ziņā ne kazbārdiņa!”

Arī Drū vīram ir neliela bārda. Protams, ne sievas nīstā kazbārdiņa!


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press