TV
2023. gada 28. aprīlis, 18:05

Noskaidroti pašmāju pikantēriju šova "Mīla kemperī" uzvarētāji. Bet vai līgava teiks jāvārdu?

Jauns.lv

Mīlestības un pikantērijas šovā "Mīla kemperī" noskaidroti uzvarētāji - tie ir digitālā satura veidotāja Yana Bruk un armijnieks Dāvids Krūmiņš.

Jana šova sākumā bija viena pati, bez pāra, jo neviens no kandidātiem nebija viņai gana labs. Taču situācija strauji mainījās, kad šovā ieradās karstasinīgais Dāvids. Abu starpā uzliesmoja kaisle un emocijas.

Grieķijā pāris izteica viens otram mīlestības pilnus apsolījumus. Janas balsī šaubas par savu izvēli nebija vispār: “Es apsolos būt tev blakām, kā draugs, kā sieviete. Es apsolu, ka mēs būsim laimīgi kopā!”

Kad pēc Grieķijas brauciena pāris satikās jau dziļā ziemā, lai saprastu, vai ir gatavi kāzām Vegasā, Jana vairs nebija tik pārliecināta par savu mīlestību, liekot gan Dāvida, gan skatītāju sirdīm sisties straujāk.

Esot pēdējā solī pirms izvēles, Jana trīcošā balsī izteica šos maģiskos vārdus: “Es gribu ticēt mīlestībai un es gribu ticēt tev..”

Bet vai tiešām viņi apprecēsies? Vai tomēr Jana pametīs Dāvidu pie altāra? Ekskluzīvā kāzu sērija jau 7. maijā pulksten 20.30, kanālā "STV Pirmā!".

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon