Pēc "McDonald's" aiziešanas ēdinātāji Krievijā saka "Garšīgi un punkts", apbedītāji atbild —  "Skumji un punkts"
"Skumji un punkts" (ekrānuzņēmums)
Trakā pasaule
2023. gada 27. aprīlis, 13:28

Pēc "McDonald's" aiziešanas ēdinātāji Krievijā saka "Garšīgi un punkts", apbedītāji atbild — "Skumji un punkts"

Jauns.lv

Ar asprātīgu preču zīmes nosaukumu izcēlies kāds Maskavas apbedīšanas uzņēmums, neviļus parodējot "McDonald's" restorānus pārņēmušā ēdināšanas uzņēmuma preču zīmi “Garšīgi un punkts” — izvēloties sēru industrijai atbilstošu frāzi “Skumji un punkts”.

Šādu preču zīmi februārī reģistrējis apbedīšanas uzņēmums “Ritual.ru”. Firmas izņēmuma tiesības uz šo preču zīmi būs spēkā līdz 2032. gada augustam.

Preču zīmes reģistrēšanas pieteikumu firma iesniedza jau pērnā gada vasarā. “Mēs nopietni izturamies pret savu darbu, misiju. Un “Skumji un punkts” — tas ir nedaudz uz robežas, bet robežai mēs cenšamies nepieiet, taču mēs to vienkārši izdarījām, lai to neizdarītu kāds cits,” sacīja firmas vadītājs Oļegs Šeļagovs. Viņš piebilda, ka ēdināšanas tīklam “Garšīgi un punkts” nekādu pretenziju nebija.

Krievijā no jauna atver Makdonaldu - zem zīmola "Garšīgi un punkts"

Krievijā ar jaunu zīmolu un īpašniekiem svētdien tika atklāti 850 kādreizējie "McDonald's" restorāni. Pie ātrās ēdināšanas iestādēm jau pirms to ...

gallery icon

Ēdināšanas tīkls “Garšīgi un punkts” tika izveidots pēc Krievijas invāzijas Ukrainā 2022. gada 24. februārī, kad Krieviju pameta daudzi pasaulslaveni uzņēmumi, tostarp ASV ātrās ēdināšanas gigants “McDonald’s”. Jau pavasarī “McDonald's” paziņoja par Krievijas tirgus pamešanu pēc vairāk nekā 30 gadu ilgas darbības.