Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
44 gadus vecā Uma Tūrmane parāda augumu sarkanā bikini. FOTO
Uma Tūrmane bauda atpūtu kūrortā pie Karību jūras.
Slavenības

44 gadus vecā Uma Tūrmane parāda augumu sarkanā bikini. FOTO

Jauns.lv

Kinorežisora Kventina Tarantino mūza, aktrise Uma Tūrmane (44) atpūšas siltajā Sentbārtas kūrortā, kur demonstrē lielisku figūru bikini.

44 gadus vecā Uma Tūrmane parāda augumu sarkanā bi...

Atpūtai pludmalē Uma Tūrmane izvēlējusies zīmola „Eres” peldkostīmu. Aktrises izvēlētajam bikini modelim dots nosaukums „Gangster” un tas maksā 395 ASV dolāru (360 eiro). Līdztekus veiksmīgajai kino karjerai un dalībai labdarības akcijās, Tūrmane audzina arī trīs bērnus – Maiju (16), Levonu (13) un Rozalindu Arušu Arkadinu Altalunu Florenci (3), kuru ģimenē mīļi dēvē par Lunu. Pirmie divi bērni dzimuši laulībā ar aktieri Ītenu Hauku, savukārt jaunākās atvases tēvs ir aktrises bijušas draugs, franču multimiljonārs Arpads Busons (52).

Ideja par jaunākā bērna neparasto vārdu patiesībā pieder viņas vecākajai meitai Maijai. „Viņai tam bija vislabākais pamatojums: ja ielikšu Lunai visus vārdus, kas man patīk, man iespējams nevajadzēs vairs domāt par vēl kādu mazuli,” savulaik intervijā atzinusi aktrise.

Lai uzturētu sevi labā fiziskajās formā, Uma nodarbojas ar jogu, ušu un pilātēm. Tūrmane ik dienas izdzer vairākus litrus avota ūdens un ievēro makrobiotisko diētu. Viņa uzturā lieto tikai dārzeņus un augļus, kā arī riekstus, sēkliņas, brūnos rīsus, pupiņas un sojas produktus, tādus kā tofu.

Atpūtai Sentbārtas kūrortā 44 gadus vecā Uma Tūrmane izvēlējusies 360 eiro vērtu zīmola „Eres” peldkostīmu.

Uma Tūrmane Sentbārtas pludmalē

Atpūtai Sentbārtas kūrortā 44 gadus vecā Uma Tūrmane izvēlējusies 360 eiro vērtu zīmola „Eres” peldkostīmu.

Uma Tūrmane gadu gaitā

Uma Tūrmane gadu gaitā


Uma Tūrmane pozē prestižajam „Campari” kalendāram

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press