Aktrise Evija Skulte deju šovā pārsteidzoši notievē. FOTO
Evija Skulte, piedaloties šovā “Dejo ar zvaigzni”, patiešām ir krietni zaudējusi svaru, salīdzinot ar to, kāda viņa bija agrāk.
Slavenības

Aktrise Evija Skulte deju šovā pārsteidzoši notievē. FOTO

Jauns.lv

Daudzus izbrīna aktrises un TV šova “Dejo ar zvaigzni” dalībnieces Evijas Skultes izskats - viņa ik nedēļu kļūst kalsnāka. Turklāt arī pati dejotāja ir izbrīnīta par pārmaiņām ķermenī.

Aktrise Evija Skulte deju šovā pārsteidzoši notiev...

„Mēdz teikt, ka pārī dejojošie laika gaitā kļūst līdzīgi viens otram. Mans deju partneris Raimonds Andersons ir ļoti tievs…” joko Evija Skulte, kura pati īsti nesaprot, vai tiešām dejošana novedusi pie tāda svara zuduma.

„No janvāra sākām ar deju partneri pamazām trenēties, bet tad vēl nebija nekāda svara zuduma. Sākoties šovam, man palielinājās apetīte un es sāku šausmīgi daudz ēst. Varēju ēst daudz un visu, bet svarā nepieņēmos. Pirms pirmā raidījuma uzkāpu uz svariem, nosvēros arī nedēļu pēc pirmā raidījuma – secināju, ka vienā nedēļā zaudēju vairāk nekā trīs kilogramus,” žurnālam “Kas Jauns” stāstījusi aktrise, kura ir nedaudz izbrīnīta, kā deju šovs viņai tik strauji licis izdilt. „Arī līdz šim esmu gājusi gan uz aerobiku, gan sporta zāli. Sports vienmēr ir bijis manā dzīvē, tā ka uz dejošanu nevarētu novelt vainu,” prātojusi aktrise, spriežot, ka pēkšņā notievēšana ir kombinācijas „stress + kustība” sekas. Aktrise atklāj, ka dažkārt uz deju mēģinājumiem ar partneri dodas pat vēlās nakts stundās. „Ja ir filmēšanas un mēģinājumi teātrī un arī Raimonds ir aizņemts, mēs dažkārt trenējamies no desmitiem līdz divpadsmitiem naktī.”

Kļuvusi slaidāka, Evija saskārusies arī ar problēmām drēbju izvēlē. „Jūtu, ka apģērbs kļuvis par lielu. Arī teātra izrāžu skatuves tērpi īsti vairs neder un visi nokarājas.” Taču Evija par to nekreņķējas, jo ir apmierināta ar savu slaido augumu, arī par pašsajūtu nesūdzas: „Tagad jūtos brīnišķīgi. Man šķiet, ka esmu atguvusi savu iepriekšējo figūru, kāda man bija pirms vairākiem gadiem. Priecājos par to!” saka aktrise.