foto: Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Breds Pits jaunās filmas dēļ riskēs ar dzīvību
Breds Pits.
Slavenības
2023. gada 26. aprīlis, 11:33

Breds Pits jaunās filmas dēļ riskēs ar dzīvību

Jauns.lv

Aktieris Breds Pits piedalīsies Lielbritānijas “Grand Prix” čempionāta autosacīkstēs, lai sagatavotos filmai par “Formulu 1”. To izdevumam “Daily Mail” pastāstījis informācijas avots, kam ir saistība ar gaidāmās filmas tapšanu.

“Vērot Breda Pita dalību Lielbritānijas “Grand Prix” izcīņā šā gada jūlijā Silverstonā skatītājiem un faniem būs neticams un sirreāls brīdis,” izdevumam “Daily Mail” norādījis vārdā nenosaukts informācijas pienesējs.

Pēc plašsaziņas līdzekļu sniegtās informācijas, aktieris jau saņēmis speciālu atļauju, kas nepieciešama dalībai profesionālajās autosacīkstēs. Gaidāmajā kinofilmā, kura nosaukums pagaidām tiek turēts noslēpumā, Pits atveidos sacīkšu veterānu, kurš atgriezīsies lielajā sportā, lai motivētu savu audzēkni. Aktieris ne tikai atveidos galveno lomu, bet arī būs filmas producents. Aktieri sacīkšu lietās konsultēs septiņkārtējais pasaules čempions autosportā Luiss Hamiltons.

Breds Pits un Luiss Hamiltons

gallery icon

“Es lieku ļoti lielas cerības uz šo filmu,” aizvadītā gada oktobrī intervijā izteicās Hamiltons. “Es zinu, ka mēs radīsim labāko sacīkšu filmu, kāda jebkad ir bijusi, gan vizuāli, gan strādāsim pie tā, lai mēs aizkustinātu visu fanu sirdis.”

Filmas režisors būs Džozefs Kosinskis, kurš strādājis pie Toma Krūza jaunākā grāvēja “Top Gun: Maveriks” tapšanas.

Hamiltons izplūst asarās, kļūstot par septiņkārtēju F-1 čempionu

gallery icon

Dažas no tehnoloģijām, kas izmantotas “Top Gun” filmēšanā, tikšot izmantotas arī jaunajā projektā par F-1.

Breds Pits “Zelta globusu 2023” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon