Trakā pasaule
2023. gada 24. aprīlis, 10:10

Šovu zvaigzne Magone atklāj briesmu lietas - patēvs vairākkārt mēģinājis viņu sabraukt

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" spožākā dalībniece Magone Liedeskalna ir uzsākusi svarīgu posmu savā dzīvē - sieviete ir gatava kļūt par pilntiesīgu autovadītāju un uzsākusi apmācības spēkrata stūrēšanā.

Magone atzīst, ka pie auto stūres jūt paniku, un nezina, vai kādreiz spēs justies pavisam droši. Iespējams, izskaidrojums ir meklējams tālā pagātnē, jo, kā viņa pati atklāj, patēvs esot vairākkārt viņu mēģinājis sabraukt.

Apgūstot autovadītāja braukšanas prasmes, sieviete pastāsta kādu traumatisku notikumu no pagātnes, kurā bija iesaistīts viņas patēvs. “Tā ātruma izjūta man ir no pagātnes traumām. Bērnībā patēvs man vairākkārt lielā ātrumā ir braucis virsū un tieši pirms kājām ir apstājies. Tā bija vardarbība pret mums ar mammu!” saka Magone.

Sieviete atzīst, ka pagātnes notikumi iespaido viņas sajūtas par ātrumu, jo ikkreiz rodas jaunas panikas lēkmes. Vai viņa spēs pārvarēt dramatiskos bērnības notikumus un būs spējīga nokārtot autovadītāja eksāmenus?

Vairāk par Magones piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem uzzini realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 19.25, kanālā "STV Pirmā!".

Šovu zvaigznes Magones meita nosvin gada jubileju

Šovu zvaigznes Magones meita Magnolija Latvija nosvin gada jubileju.

gallery icon
8