foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
TV dīva Rūta Dvinska ir 33 centimetrus īsāka par vīru. Bet laulības dzīvei tas netraucē
Mazā Rūtiņa un viņas lielais, staltais Kaspars, dodoties uz dziedātājas Martas Grigales koncertu. Rūta un Kaspars Dvinski drīzumā svinēs septīto kāzu gadadienu.
Slavenības
2023. gada 29. aprīlis, 06:34

TV dīva Rūta Dvinska ir 33 centimetrus īsāka par vīru. Bet laulības dzīvei tas netraucē

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

TV seja Rūta Dvinska par vīru sporta žurnālistu Kasparu Dvinski ir 33 centimetrus īsāka, taču laulības dzīvei garuma starpība nekādā ziņā netraucē.

“Jūtos droši aiz sava lielā vīra muguras,” žurnālam "Kas Jauns" smejot saka Rūta Dvinska.

Viņas auguma garums ir 165 centimetri, bet Kaspara – 198, un ievērojamā atšķirība savstarpējai komunikācijai šķēršļus neliekot. “Vai es no savas lejas pozīcijas viņu varu sadzirdēt?! Jā, dzirdu labi it visu, ko viņš man saka. Izņemot reizes, kad... nevēlos dzirdēt,” koķetē Rūta.

Šajā vasarā Rūta un Kaspars Dvinski, kas ir mamma un tētis divām meitām, atzīmēs septīto kāzu gadadienu. “Ir teiciens, ka pirmie septiņi gadi laulībā esot tie grūtākie. Tiem nu būsim tikuši pāri,” saka TV seja.

Rūta, kas savulaik atpazīstamību guva kā TV laika ziņu moderatore, atzīstas, ka tieši televīzijā, kas kādreiz abiem ar Kasparu bijusi kopīga darbavieta, abi iepazinušies un viens otrā ieskatījušies. Viss sācies kā romantisks un aizraujošs dienesta romāns, kas ar laiku abus satuvinājis tik cieši, ka pieņemts lēmums par kopdzīvi un kāzām.

Rūtas Čivčas un Kaspara Dvinska kāzu foto

gallery icon