foto: Vida Press
Ārsts ar vēzi sirgstošajai Zavorotņukai sniedz bēdīgu prognozi
Anastasija Zavorotņuka.
Slavenības
2023. gada 21. aprīlis, 10:10

Ārsts ar vēzi sirgstošajai Zavorotņukai sniedz bēdīgu prognozi

Jauns.lv

Onkologs krievu aktrisei Anastasijai Zavorotņukai, kura jau vairākus gadus cīnās ar vēzi, sniedzis biedējošu  prognozi - aktrise drīzumā varētu nomirt.

Kā stāsta onkologs Jurijs Pokrovskis, uz kuru atsaucās Krievijas mediji, Zavorotņuka neizturēs ilgi. Viņš norādīja, ka ārstēšana aktrisei nav palīdzējusi. Un tāpēc viņas dienas it kā ir skaitītas.

"Audzējs izplatās, skarot smadzeņu struktūras. Tas liecina par nopietniem traucējumiem centrālajai nervu sistēmai. Viss ir bēdīgi un letāli, mēs zaudējam cilvēku. Diez vai kaut kas palīdzēs. Domāju, ka ir mēnesis, divi maksimums,” norādījis ārsts.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Viņš arī paziņoja, ka ir ļoti "samulsināts" par Zavorotņukas radinieku klusēšanu. Viņi vai nu zina, ka aktrisei vairs nav daudz laika, vai arī viņi baidās to atzīt un nevēlas par to stāstīt citiem.

Ārsti jau sen ir pauduši savu profesionālo viedokli, ka aktrise, visticamāk, nespēs atgūties. Viņi nedeva lielu iespēju, ka Zavorotņuka izdzīvos. Pat ja viņai izdotos apturēt audzēju, viņai vienalga būs nepieciešama ļoti ilga un dārga operācija.