TV
2023. gada 19. aprīlis, 18:30

Uģis Kuģis godīgi atzīstas, ka nemaz nezina, kas šobrīd ir ministru prezidents

Jauns.lv

Realitātes šovs "Ģimene burkā" atspoguļo trīs Latvijas mājsaimniecību ikdienu un savstarpējo attiecību līkločus. Kuģi, uzzinājuši par gaidāmo dabasgāzes tirgus atvēršanu, mēģina noskaidrot, kādas izmaiņas tas nesīs mājsaimniecībām jeb patērētājiem.

Jau iepriekš Kuģu ģimene ir izcēlusies ar ne visai saimniecisku un praktisku domāšanu, un šoreiz Uģis kameru priekšā atzīst, ka pat īsti nezina, kas šobrīd ir ministru prezidents.

Uģis ironizē, ka abi ar sievu Lindu ir kā "circenīši - vientiesīši", kas neko nesaprot, ne par ko neinteresējas. Uģis atzīst, ka nezina, kas ir Latvijas ministru prezidents, jo dzīvē esot svarīgākas lietas, par kurām interesēties.

“Man galīgi neuztrauc par to, ka mēs nezinām par kādām lietām, kas notiek pasaulē. Mēs varbūt esam tie cilvēki, kurus uzskata par dumiķīšiem. Es piemēram, nezinu, kas šobrīd ir ministru prezidents!” saka viņš.

Vairāk par Uģa Kuģa zināšanām un kā pārim veiksies jauno gāzes cenu pētīšanā un analīzē, to skaties ģimeņu attiecību realitātes šovā “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai 20.25, kanālā "360TV".