TV
2023. gada 18. aprīlis, 15:45

Kaspars Kambala uz interviju ar mācītāju ierodas nelielā žvingulī

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala jau atkal kravā koferus, lai dotos pāri okeānam pie sava vīra Kaspara.

Viņa savos koferos krāmē arī Kaspara drēbes, jo vīra plānotais ceļojums ir pamatīgi ieildzis. Kravājoties viņai rokās nokļūst arī svētie raksti, kas atsauc atmiņā kādu nesenu atgadījumu ar Kasparu, un Olga nespēj beigt smieties.

Olga gatavojas doties pie Kaspara uz Brazīliju. Sieviete atzīst, ka ir ļoti noilgojusies pēc vīra un viņš pēc viņas. Kravājot mantas, sieviete skapī atrod Jauno derību un skaļi to lasa savām meitām. Olga stāsta, ka Kasparam rudenī bija intervija ar mācītāju, kuru sarunājis viņa draugs. Īsi pirms intervijas viņš ar šo draugu jautrā prātā baudījuši dzirkstošus dzērienus. Tā vietā, lai tomēr atceltu interviju un dotos pie mācītāja kādu citu dienu, vīrietis krietnā reibumā ieradies baznīcā. Olgai bija kauns par vīru, bet, kā izrādās, intervija esot bijusi veiksmīga, un Kasparam vēl pēc tam uzdāvināja bībeli, kuru vīrietis visu dienu lasījis.

Kambalu pāra kāzas pieczvaigžņu viesnīcā "Baltic Beach Hotel"

gallery icon