Endija Tērauda izcīna vēsturisku panākumu Latvijas sieviešu skeletonā

Skeletoniste Endija Tērauda piektdien izcīnīja trešo vietu Pasaules kausa posmā Siguldā. Šis ir Latvijas sieviešu skeletona visu laiku augstvērtīgākais sasniegums, ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 14. aprīlis, 19:55

Par māmiņu kļuvusi kādreizējā Latvijas skeletona cerība Endija Tērauda

Jauns.lv

Kādreizējā Latvijas skeletona cerība Endija Lāsma Tērauda, kas pērn oktobrī paziņoja, ka šosezon nestartēs nevienās sacensībās, jo pievērsīsies ģimenes dzīvei, kļuvusi par māmiņu.

Par priecīgo notikumu Tērauda paziņojusi sociālās saziņas tīklā "Instagram", kur ievietojusi foto ar jaundzimušo, klāt pierakstot informāciju, ka 9. aprīlī pasaulē nācis Adrians Miks Muzikants.

Tāpat lūkojams video, kurā mazo no Jūrmalas slimnīcas priecīgais tētis Toms Muzikants.

Pērn rudenī Tērauda izziņoja, ka šajā sezonā nestartēs sacensībās, jo pievērsusies ģimenes dzīvei. Nu skaidrs, ka šī pievēršanās rezultējusies ar laimīgu ģimenes pieaugumu.

Pagājušajā sezonā viņas labākais sasniegums Pasaules kausā bija izcīnītas divas 17. vietas Vācijas trasēs Altenbergā un Vinterbergā, bet Eiropas meistarsacīkstēs Sanktmoricā Latvijas sportiste ierindojās 12. pozīcijā. Savukārt par viņas augstāko sasniegumu var uzskatīt 2020. gadā Pasaules kausa posmā Siguldā izcīnīto trešo vietu.

Tērauda startēja arī Pekinas olimpiskajās spēlēs un debijā izcīnīja 20. pozīciju.

Endija Tērauda Pekinas olimpiskajās spēlēs

Endija Tērauda Pekinas olimpiskajās spēlēs.

gallery icon

Sveicam jaunos vecākus!