1dienas
21stundas
40minūtes
54sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krievijas iedzīvotājiem uz ceļiem jāatvainojas ukraiņiem, paziņo Vaikule
foto: Youtube @Осторожно: Собчак
Laima Vaikule.
Slavenības

Krievijas iedzīvotājiem uz ceļiem jāatvainojas ukraiņiem, paziņo Vaikule

Jauns.lv

Laima Vaikule, kura atbalsta Ukrainu un iestājas pret Krievijas agresiju, stāstīja par savu neseno interviju ar Kseniju Sobčaku. Izrādās, ka Sobčaka un viņas komanda izgriezusi zīmīgu fragmentu no intervijas, kurā dziedātāja pamatīgi "iedzēlusi" visiem Krievijas iedzīvotājiem, pavēstījusi, kas būtu jādara Putinam.

Krievijas iedzīvotājiem uz ceļiem jāatvainojas ukr...

Vaikule intevijā Sobčakai pauda savas pārdomas, kā Krievijas iedzīvotāji var izpirkt savu vainu ukraiņu priekšā. Pēc dziedātājas domām, par draudzību runāt nav vērts, taču Krievijas iedzīvotājiem ukraiņiem noteikti vajadzētu atvainoties. "Tas nebūs drīz, bet man šķiet, ka jums uz ceļiem ir jāatvainojas," vēršoties pie Krievijas iedzīvotājiem, sacīja Vaikule sarunā ar ukraiņu žurnālistu Dmitriju Gordonu.

Vaikule arī norādīja, ka Putinam ir jāsaņemas drosme, un jādod Krievijas karavīriem jauna pavēle. "Ņemiet ieročus un aizejiet. Man ir ļoti skumji, ka tā notiek, maigi izsakoties. Un vēlos, lai tas notiktu rīt un viss ir beidzies. Un tas ir iespējams... Putinam ir tikai jāsaka saviem karavīriem - viss, mēs aizejam. Un viss būtu beidzies," sacīja Vaikule.

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

Tomēr Gordons atzīmēja, ka Putins neuzdrošinās to teikt, jo, viņaprāt, Putins baidās, ka Krievijas  militārpersonas viņu "piebeigs". Pati Vaikule uzskata, ka Ukraina tomēr uzvarēs agresorvalsti. Pēc dziedātājas vārdiem, viņa ļoti lepojas ar prezidentu Vladimiru Zeļenski un viņa uzvedību.