foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
"Negrib, lai mamma vingrotu," - Rianna publiskojusi mīlīgu video ar dēlu
Rianna.
Slavenības
2023. gada 4. aprīlis, 05:55

"Negrib, lai mamma vingrotu," - Rianna publiskojusi mīlīgu video ar dēlu

Jauns.lv

Pērn popzvaigzne Rianna kļuva par mammu. 2022. gada 13. maijā dziedātāja laida pasaulē savu un mīļotā vīrieša A$AP Rocky pirmdzimto - dēlu, kura vārdu jaunie vecāki aizvien nav atklājuši plašākai sabiedrībai. Tagad Rianna ir abu kopīgā otrā bērna gaidībās.

Slavenais pāris ļoti reti publisko sava bērna fotogrāfijas un video. Taču nesen Rianna “Instagram” ievietojusi jauku video ar dēlu.

Video fragmentā Rianna ir redzama, tērpusies sava apģērbu zīmola “Savage X Fenty” darinātā sporta komplektā. Viņa tur dēlu klēpī un kopā ar viņu skatās mazuļiem domātu video. “Paskatieties, kurš neļauj mammai vingrot,” viņa pierakstījusi pie savas publikācijas.

foto: Sean Ryan/IPS/Shutterstock/ Vida Press
Rianna “Super Bowl” pusalaika šovā šā gada februārī.

Video fragmentā redzams Riannas apaļīgais vēders. Atgādināsim, ka par otro grūtniecību dziedātāja paziņoja februārī “Super Bowl” puslaika šovā. Dažas nedēļas vēlāk māmiņas cerībās esošā popzvaigzne uzstājās arī “Oskara” balvu ceremonijas vakarā, izpildot skaņdarbu “Lift Me Up”. Tādējādi viņas vēl nedzimušais bērns jau divas reizes kopā ar mammu “kāpis” uz skatuves šovbiznesa industrijas visnozīmīgākajos pasākumos.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Rianna “Oskara” balvu ceremonijas vakarā šā gada martā.

Nesen Rianna padalījusies ar sava pirmdzimtā fotogrāfiju, kurā dēls ar skumju sejas izteiksmi lūkojas kamerā. Popzvaigzne to pārvērtusi jokā, komentējot: “Mans dēls, uzzinot, ka uz “Oskara” ceremoniju viņa vietā brauks brālis vai māsa.”