Trakā pasaule
2023. gada 30. marts, 15:00

Lielāko lūpu īpašniece atklāj, cik samaksājusi par skaistuma procedūrām, un negrasās apstāties. Viņas fani baidās par vienu lietu

Jauns.lv

25 gadus vecā Andrea lepojas ar savām gigantiskajām lūpām un viņai ne prātā nenāk klausīties kritiķus un arī fanus, kuri ir nobažījušies par viņas veselību. Jaunā sieviete plāno palielināt lūpas vēl vairāk, vēsta The Daily Mail.

Andrea Ivanova no Sofijas (Bulgārijā) savas pārvērtības sāka 2018. gadā, jo vēlējās izskatīties kā "Bratz" lelle. Transformācijas piedzīvoja viņas lūpas, žoklis un zods. Nesen jaunā sieviete lielījās, ka tikai vaigu kaulu pārvērtībām vien iztērējusi aptuveni 1 600 britu mārciņu (apmēram 1818 eiro) .

Sociālo mediju satura veidotāja, kuras ierakstiem Instagram seko vairāk nekā 26 000 fanu, cer, ka viņas jaunie sejas vaibsti iekļūs pasaules rekordu grāmatā. Andrea ir arī pārliecināta, ka viņai ir pasaulē lielākās lūpas. Satraucošākais ir tas, ka jauniete negrasās apstāties un turpina lūpu palielināšanas procedūras. Nobažījušies fani baidās, ka, ja viņa šādi turpinās, lūpas vienkārši pārsprāgs.

foto: https://www.instagram.com/andrea88476/

"Es joprojām vēlos vēl lielākas lūpas, un es turpināšu tās vēl vairāk palielināt. Manuprāt, manas lūpas vēl nav pietiekami lielas. Katru mēnesi es dodos pēc jaunām pildvielām, es pat vairs nesaskaitīšu, cik daudz naudas esmu iztērējusi," stāsta bulgāriete.

foto: https://www.instagram.com/andrea88476/

Savā jaunākajā ierakstā viņa ziņo: "Jaunas lūpas un vaigi!". Daži vaicā, vai viņa baidās, ka lūpas sašķelsies. Citiem ir vienkārši ir žēl sievietes un viņi neslēpj, ka šādiem skaistumkopšanas speciālistiem ir vieta aiz restēm, un savukārt pašai Andreai iesaka meklēt psihologa palīdzību. Ir arī tādi, kas jaunieti apber ar komplimentiem.

25 gadus vecā Ivanova, kas agrāk ir bijusi filozofijas studente, iepriekš atzinusi, ka vairākas klīnikas atteikušās viņai vēl vairāk palielināt lūpas, pamatojot, ka šādas procedūras var būt "postošas".

Tomēr, neraugoties uz daudzajiem negatīvajiem komentāriem un kritiku, ka viņa izskatās līdzīga klaunam, 25 gadus vecā sieviete ir ļoti apmierināta ar sevi: "Mani neuztrauc cilvēku komentāri. Man ir sava gaume un priekšstats par to, kas ir skaists. Tas ir tas, pēc kā es vados. Katrs cilvēks ir atšķirīgs, un dzīves mērķis ir būt laimīgam, neatkarīgi no tā, ko saka citi."

Tēmas