TV
2023. gada 25. marts, 10:03

VIDEO: Nikolajs Puzikovs randiņā zem Drēzdenes tilta dzied meitenēm savas dziesmas un dejo. Viņām nepatīk

Jauns.lv

Iepazīšanās šovam “Mīla kemperī” pievienojies dziedošais policists Nikolajs Puzikovs. Jau pirmajā dienā puisis sarīkoja visām šova meitenēm romantisku randiņu Drēzdenē zem kāda tilta, kurā viņš dāmām ne tikai velta savas dziesmas, bet katru arī uzaicina uz deju. Visvairāk pret šo aktivitāti antipātijas izjūt Yana Bruk un Kitija, kuras nepārtraukti domā par saviem puišiem.

Par vienu no noturīgākajiem šova pāriem tiek uzskatīta digitālā satura veidotāja Yana Bruk un izbijušais militārists Dāvids Krūmiņš, kurš par jaunā dalībnieka lēmumu aizvest prom viņa mīļoto nebija priecīgs. Parādot savas emocijas, Dāvids kopā ar citiem puišiem, nežēlīgi iznīcināja Puzikova dāvātos ziedus.

Savukārt Nikolajs šova dāmas randiņā centās apburt ar savām dziesmām, protams, izpildot arī “Dievs Tevi mīl”.

Jana par puiša dziedājumu izteicās visai sausi: “Jā, man nebija nekādas emocijas. Es nevaru teikt, ka bija skumji, jo viņš ļoti labi dzied. Mums bija mazs koncerts, paldies Nikolajam. Izdziedāja savas populārākas dziesmas un bla, bla, bla. ”

Meitenes atzīst, ka randiņu nevarētu saukt par romantisku, un neveiklāku to padarījis fakts, ka Puzikovs vēlējās katru meiteni uzlūgt uz deju un paralēli dziedāt.

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon
23

Vai tiešām randiņš uzskatāms par neizdevušos? Un kuru meiteni izvēlēsies Nikolajs? Skaties šovu “Mīla kemperī” katru ceturtdienu pulksten 21 kanālā "STV Pirmā!".