TV
2023. gada 24. marts, 07:26

VIDEO: šova "Mīla kemperī" dalībnieki nežēlīgi iznīcina Nikolaja Puzikova dāvātos ziedus

Jauns.lv

Iepazīšanās šovā “Mīla kemperī” aizritējušas jau sešas sērijas, kurās netrūka ne pikantu brīžu, ne pārsteidzošu notikumu. Kā viens no lielākajiem pārsteigumiem bija dziedošā policista Nikolaja Puzikova ienākšana.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Puisis uzreiz randiņā devās nevis ar vienu, bet ar visām meitenēm, kas pārējo vīriešu starpā lika radīt spriedzi. Lai atriebtos dziedošajam policistam, puiši izlemj nežēlīgi iznīcināt Nikolaja dāvinātās rozes.

Nikolajs Puzikovs ar meitenēm ir aizņēmis vienu kemperi un puišus atstājis braukt ar otru. Šāds solis šova vēsturē ir pirmoreiz, jo parasti jaunajam dalībniekam ir iespēja izvēlēties vienu meiteni, kuru vest randiņā, taču Nikolajs izveidoja savus noteikumus.

Šovā jau jūtami pirmie noturīgie pārīši, tāpēc citi puiši par šādu jaunā dalībnieka soli nebija laimīgi. Lai viņi justos nedaudz labāk, dusmas tiek izgāztas uz Nikolaja dāvinātajām rozēm, kādā Vācijas stāvlaukumā tām nežēlīgi pārbraucot pāri ar kemperi.

Vai Nikolaja drosmīgais solis viņam nesīs panākumus? Skaties šovu “Mīla kemperī” katru ceturtdienu pulksten 21 kanālā "STV Pirmā!".

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon
23