TV
2023. gada 23. marts, 14:34

Magones bijušais vīrs Žanis vēlas atgriezties pie šovu zvaigznes

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" veterāne Magone ciemojas pie savas mātes Kurzemes laukos. Viņa ieradusies palīdzēt ar saimniecības darbiem un pieliek roku arī kārtības ieviešanai virtuvē. Sarunās ar māti Magone atklāj, ka pie apvāršņa atkal esot parādījies viņas šķirtais vīrs Žanis. Viņš esot lūdzis iespēju apmesties Magones mājā.

Žanis esot vienu dienu zvanījis un lūdzies, lai ņem viņu atpakaļ, jo viņam esot muguras problēmas. Žanis sievietei esot teicis, ka “slimnīca krievvalodīgos nevēlas ārstēt un dzen ārā, paiet viņš nevarot.”

Magone gan uzskata, ka Žanis atkal ir sacerējis savus stāstus, jo netic, ka slimu cilvēku mestu ārā no slimnīcas. Un sieviete domā - ja vienreiz atļaus palikt, tad vairs ārā nedabūs.

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon

Kā izrādās, Žanis kopš šķiršanās arī neesot maksājis alimentus, skaidrojot, ka Magone pati pelna labi un vai tiešām viņai nav kauna prasīt naudu? Klausīdama mātes domas, viņa Žanim savas mājas durvis vaļā nevērs.

Vai tiešām Magone būs stingra savā nostājā? Un kad Žanis sāks maksāt alimentus? To atklās realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19.25, kanālā "STV Pirmā!".

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon