Iepazīšanās aplikācijas palīdz atrast pazudušu kaķi
Erina Johansena ar kaķi Rūbiju.
Trakā pasaule
2023. gada 22. marts, 12:38

Iepazīšanās aplikācijas palīdz atrast pazudušu kaķi

Jauns.lv

Par tehnoloģiju un sociālo tīklu spēku izdevās pārliecināties britu sievietei Erinai Johansenai, kurai pateicoties iepazīšanās servisiem “Tinder” un “Grindr” izdevās atrast savu kaķi Rūbiju.

Erinas Johansenas melnbalā kaķene Rūbija pazuda pagājušajā nedēļas nogalē, atstājot Erinu dziļās bēdās. Viņas draugi nāca palīgā un Braitonā, Austrumsaseksas apkaimē, Anglijā, kur dzīvo 22 gadus vecā sieviete, tika izlīmēti plakāti ar aicinājumu atsaukties ļaudis, ja viņi redzējuši pazudušo Rūbiju. Tomēr nesekmīgi – par kaķi nebija nekādu ziņu.

Tad kāds no Erinas draugiem ieteica viņai izmantot drauga profilu geju iepazīšanās lietotnē “Grindr” – iespējams, tas palīdzētu viņu atrast pazudušo kaķi.

Lai gan sākumā Erina nebija pārliecināta par ideju, viņa ielika informāciju gan minētajā “Gindr”, gan populārajā iepazīšanās aplikācijā “Tinder”.

Johansenai par lieku pārsteigumu, aplikāciju lietotāji sāka ziņot par to, kur redzēta Rūbija, un pavisam drīz kaķene jau tika atrasta un nonāca savas saimnieces apskāvienos.