TV
2023. gada 22. marts, 08:09

Boksera Kristapa Zuša draudzenei Elīnai kauns par mīļotā caurajiem krekliem

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas vieni no spilgtākajiem dalībniekiem ir bokseris Kristaps Zutis un digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne.

Vienā no šova sērijām abi balodīši bauda mājas dienu, kurā Kristaps atzinās, ka mīl gatavot un aizliedza Elīnai izmest kādu vecu, saplēstu kreklu. Kāpēc?

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Reklāmas speciāliste Elīna Pakalne un viņas sirdsāķis, tuvcīņu meistars Kristaps Zutis.

Kristaps ir pazīstams ar savu bravūru un tiešumu, bet viņā slēpjas arī romantiķis un saimnieciska dvēsele. Viendien Kristaps gatavoja pusdienas, bet Elīna kārtoja drēbes. Mierīgais Kristaps drīz vien viegli aizsvilās, uzzinot, ka Elīna vēlas kādu no viņa krekliem mest ārā: “Šo kreklu man uzdāvināja Gints Valdmanis. Mēs viņu nemetīsim. Es viņu vilkšu uz treniņiem un visu savu atlikušo dzīvi. Kamēr krūšu gali nebūs redzami, tikmēr es viņu vilkšu. Man viņu uzdāvināja. Atšujies!”

Elīna atzīst, ka viņai ir kauns par puiša saplēsto kreklu, minot, ka tas rada sliktu iespaidu par viņu. “Tu izskaties kā bomzis!” Elīna atcērt.

Vai viņai izdosies pa kluso izmest kreklu? Un ko par to teiks Kristaps? Realitātes šovs “Slavenības. Bez filtras” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 19.25 skatāms kanālā "STV Pirmā!".

Zutis ar vienu sitienu pieveic bokseri, kurš kādreiz nokautēja Taisonu

Latvijas bokseris Kristaps Zutis sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šovā "Pafbet 101 Fighting Championship" 24 sekunžu laikā pieveica bijušo pasaules čempionu ...

gallery icon