Slavenības
2023. gada 21. marts, 15:06

Kaspars Kambala beidzot aizved sievu medusmēnesī. Uz Brazīliju!

Jauns.lv

Realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra" televīzijas skatītājiem piedāvā ieskatīties pašmāju slavenību ikdienas gaitās. Kaspars Kambala, kurš šova laikā izceļas ar savu skarbo patiesumu, ir devies darba darīšanās uz saulaino Brazīliju, atstājot Olgu mājās ar bērniem.

Kādā rītā viņš pārsteidz sievu ar zvanu, kurā paziņo, ka viņai jākravā somas un jābrauc pie viņa uz Brazīliju. Olga, protams, ir priecīga un atklāj, ka Kaspars ar šo beidzot ir izpildījis doto solījumu par medusmēnesi.

“Mums nav bijis medusmēnesis ne pēc pirmajām, ne pēc otrajām kāzām. Un šis varētu tāds būt, jo Kaspars man solīja un sanāk, ka viņš to arī izpildīja," saka Olga.

Kambalu pāra kāzas pieczvaigžņu viesnīcā "Baltic Beach Hotel"

gallery icon

Par lidošanu viena Olga neuztraucas, jo viņa esot to darījusi ļoti bieži. Kopumā brauciens pie mīļotā prasījis daudz laika, taču, neskatoties uz pārbraucieniem, Olga ir laimīga, jo medusmēnesis Brazīlījā ir sācies!

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon

Kā Kambalas baudīs savu medusmēnesi un vai viņi iztiks bez strīdiem? Skaties realitātes šovu “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 19.25 kanālā "STV Pirmā!".

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.

gallery icon