Vecums nav šķērslis! Mediju magnāts Mērdoks 92 gados atkal stūrēs laulības ostā
Mērdoks ar jauno izredzēto (ekrānuzņēmums no Twitter)
Slavenības
2023. gada 20. marts, 18:59

Vecums nav šķērslis! Mediju magnāts Mērdoks 92 gados atkal stūrēs laulības ostā

Jauns.lv

Pavisam nesen 92. dzimšanas dienu nosvinējušais mediju magnāts Ruperts Mērdoks paziņojis par apņemšanos piekto reizi kļūt par precētu vīru — viņa izredzētā ir 66 gadus vecā bijusī policijas kapelāne Anna Leslija Smita, ar kuru iepazinās pērn septembrī kādā pasākumā.

“Es baidījos iemīlēties, taču zināju, ka šī būs pēdējā reize. Labāk lai tā būtu. Esmu laimīgs,” viņš sacīja laikrakstam “The New York Post”. Mērdoks piebilda, ka Smitu bildinājis svētā Patrika dienā, un atzina, ka pats ir “par ceturtdaļu īrs” un bija ļoti satraucies.

Smitas vīrs bija kantri dziedātājs, kā arī augsta ranga vadītājs radio un televīzijā Česters Smits. “Jau 14 gadus esmu atraitne. Gluži kā Ruperts, mans vīrs bija uzņēmējs… Tādējādi es runāju Ruperta valodā. Mums ir vienādi uzskati,” izteicās topošā sieva.

Kāzas paredzētas vasaras beigās, un pāris plānos savu laiku pavadīt starp Kaliforniju, Montanu, Ņujorku un Lielbritāniju.

“Mēs abi grasāmies pavadīt kopā savas dzīves otro pusi,” sacīja Mērdoks.

Mērdoka pirmā sieva bija austrāliešu stjuarte Patrisija Bukere. Viņi apprecējās 1956.gadā, bet šķīrās 1967.gadā. Mērdoka un viņa otrās sievas - žurnālistes Annas Torvas - laulība ilga no 1967. līdz 1999.gadam. 17 dienas pēc otrās laulības šķiršanas Mērdoks apprecējās ar uzņēmēju Vendiju Dengu, bet šī laulība tika šķirta 2013.gadā. Pēc trim gadiem Mērdoks apprecēja leģendārās rokgrupas "The Rolling Stones" solista Mika Džegera bijušo sievu Džeriju Holu, taču pērn izira arī šī laulība

Mediju magnāts Ruperts Mērdoks un modele Džerija Hola

gallery icon

.

Miljardieris Ruperts Mērdoks un viņa bijusī sieva Vendija Denga

gallery icon