TV
2023. gada 16. marts, 18:45

VIDEO: pašmāju iepazīšanās šovā influencere Yana Bruk trīcošām rokām stūrē kemperi

Jauns.lv

Pašmāju iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" katrā sērijā cenšas skatītājus pārsteigt ar pikantām ainām, greizsirdības uzplūdiem un aizraujošiem pāru uzdevumiem.

Netālu no Berlīnes pāriem bija jāpilda uzdevums: tai personai, kura vissliktāk vada automobili, jāveic noteikta distance ar kemperi – mērķis veikt to pēc iespējas ātrāk un precīzāk. Šoreiz pāru uzdevuma laikā spilgtāk izcēlās influencere Yana Bruk, kura kemperi vadīja ar trīcošām rokām. Meitenes mīļotais Dāvids uzdevuma laikā ļāva viņai sēdēt klēpī, sniedzot atbalstu.

Jana jau uzdevuma sākumā bija kategoriski pret, jo baidās no transportlīdzekļa vadīšanas, taču Dāvids savu mīļoto uzmundrināja. Pārkāpjot uzdevuma noteikumus, pāris dodas pildīt uzdevumu.

"Es apbrīnoju Janu, jo viņai bija šausmīgi bail," saka Dāvids. "Mēs zinājām, ka konkursā neuzvarēsim, bet es gribēju, lai viņa to izaicinājumu pārvar. Viņa man apsēdās klēpī, un es spiedu pedāļus.” Vērts pieminēt, ka uzdevums bija cīņa par imunitāti, jo šajā sērijā ienāk jauns un izskatīgs dalībnieks, kas izšķirs vienu no noturīgākajiem pāriem.

Vai noteikumu pārkāpšana un imunitātes zaudēšana iespaidos pāra turpmāko dalību šovā? Vai jaunais dalībnieks izvēlēsies Janu? Skaties “Mīla kemperī” katru ceturtdienu pulksten 21, bet pikantākas sērijas ir iespēja noskatīties izklaides platformā "Tet TV+" sadaļā “Mīla kemperī. Tuvplānā".

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon