TV
2023. gada 15. marts, 17:07

VIDEO: šovu zvaigznei Magonei ir savs viedoklis par situāciju Latvijas lauksaimniecībā

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" veterāne Magone Liedeskalna kameru priekšā ir laidusi pasaulē bērnu, šķīrusies un nu bauda brīvas sievietes titulu. Sieviete bieži izceļas ar savu viedokli par notiekošo, un arī par situāciju lauksaimniecības sfērā viņai ir, ko teikt.

Viņa ciemojas pie savas mātes Kurzemes pusē, un abas apspriež lauksaimniecības situāciju.

Magone ir ieradusies palīdzēt mātei, jo viņai nesen veikta gūžas operācija. Staigājot pa saimniecību, Magone neslēpj sašutumu par piensaimniecības nozares situāciju valstī, jo ar to nodarboties esot neizdevīgi un iespēju nopelnīt tikpat kā neesot.

Izrādās, mātes fermai draud ne tas patīkamākais scenārijs. “Es esmu redzējusi, kā māte ir plēsusies, lai dabūtu vislabākās govis! Un tagad kāds pasaka, ka vairs nemaksās. Viņa taču nevar savu sapni tā vienkārši nokaut!” sašutusi ir šovu zvaigzne, bilstot: "Latvieši taču zemnieku tauta!"

Tāpat Magone sūdzas par mātes zemo pensiju, kas esot 300 eiro, un tāpat lielākā daļa aiziet rēķinos: “Strādā līdz invalīda gultai, un beigās izrādās, ka viss pa tukšo!”

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon

Magones dzīves līkločiem seko līdz realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19.25 kanālā "STV Pirmā!".