foto: Instagram
Režisore par Zavorotņuku: "Tas, ka Nastja dzīvo ar šādu slimību, ir upurēšana"
Aktrise Anastasija Zavorotņuka.
Slavenības
2023. gada 15. marts, 19:07

Režisore par Zavorotņuku: "Tas, ka Nastja dzīvo ar šādu slimību, ir upurēšana"

Jauns.lv

2020. gadā sabiedrība uzzināja par Anastasijas Zavorotņukas baiso diagnozi. Māksliniece joprojām cīnās ar smadzeņu vēzi. Kolēģi un pielūdzēji novēl viņai drīzu atveseļošanos.

Ar nepacietību 51 gadu vecās Zavorotņukas atveseļošanos gaida arī Natālija Bondarčuka. Režisore bija pārsteigta par viņas darbu filmā "Gogol. Blizhayshiy". Viņa vēlas aktrisi atkal aicināt savos projektos, raksta "Starhit".

"No auklēm viņa pēkšņi ielēca 19. gadsimtā un ļoti cēli nospēlēja ar Jevgēņiju Redko. Viņa saprata, ka tā ir izeja - filmēties šādā ainā. Viņa spēlēja Smirnovu - Rosetu, kurā bija iemīlējies gan Nikolajs Pavlovičs, gan Puškins, gan Gogolis," dalījās Fjodora Bondarčuka māsa.

Natālija Anastasiju atceras ar sirsnību. Režisore atklāj, cik sirsnīgs un atklāts viņa ir cilvēks. "Esmu ļoti pateicīga Nastjai. Par filmēšanu samaksāju, bet apskaņošanai naudas nebija. Viņa man iedeva rožu kaudzi un teica: "Jūs pat nevarat iedomāties, Natālija Sergejevna, ko jūs manā labā esat izdarījuši! Jūs man neko neesat parādā!"

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Tad saslima. Tas, ka viņa dzīvo ar šādu slimību, ir upurēšana. Viņa varētu aiziet, bet negrib. Viņa dod cerību tiem cilvēkiem, kuri tikko saslimuši ar šo slimību, ka tā vai citādi šī grūtākā vēža slimība ir ārstējama. Es viņai ļoti novēlu, lai viņa izārstējas," "YouTube" raidījumā "Atveriet, Dāvid!" sacīja režisore.