TV
2023. gada 15. marts, 14:55

VIDEO: Žanna Dubska ar pikantu dāvanu samulsina raidījuma "Stila patruļa" dalībnieces vīru

Jauns.lv

Modes un pārvērtību šova "Stila patruļa" mērķis ir iedvesmot ikvienu dalībnieku pārvērtībām, kas neprasa daudz laika, vien divas stundas.

Pareiza piegriezuma apģērbs, viegls grims un sakārtots matu sakārtojums ir tikai dažas no lietām, ko šovā stilisti iesaka raidījuma dalībniekiem. Kādā no šova sērijām Žanna Dubska samulsina dalībnieces vīru, pasniedzot dāvanu maisiņu, kurā ir seksīgs zeķturis. Parādot, ka vizuālās pārvērtības ir notikušas, nu jāpiešķiļ dzirksts arī attiecībās.

Brīdis, kad jaunu tēlu ieguvušās “Stila patruļas” pārvērtību dalībnieces tūliņ ieraudzīs viņu dzīvesbiedri un ģimenes, jau tā ir satraukuma pilns, taču Sieviešu dienai veltītajā raidījuma sērijā pārmaiņu galvenajai “vaininiecei” Žannai Dubskai prāts ir pavisam jestrs, viņa pārsteigto dalībnieces vīru pamanās samulsināt vēl vairāk.

“Vai nojaušat, kādu pārsteigumu esmu jums sagatavojusi?” smaidot Žanna norāda uz interesanta izskata maisiņu. Gluži vai mēms no pārsteiguma vīrietis kļūst brīdī, kad top zināms maisiņa saturs - tas ir melns, seksīgs zeķturis ar pieskaņotām zeķēm.

“Mīļie vīrieši, dāviniet savām sievietēm 8. martā un katru dienu ne tikai ziedus, bet arī kaut ko seksīgu!” - šādu drosmīgu novēlējumu populārā stiliste velta visiem Latvijas vīriešiem.

Modes un pārvērtību šovs “Stila patruļa” katru darbadienu plkst. 18.45 skatāms kanālā "STV Pirmā!".

Žannas Dubskas grāmatas atklāšanas svētki

2018. gada 12. decembra vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni tika ...

gallery icon