foto: Twitter @mullet_king_nyc
"Izskatās, ka viņam ir kaujas ķivere!" Igaunijas deputāts atzīts par politiķi ar briesmīgāko frizūru
Igaunijas parlamenta deputāts Reins Eplers.
Trakā pasaule
2023. gada 13. marts, 12:41

"Izskatās, ka viņam ir kaujas ķivere!" Igaunijas deputāts atzīts par politiķi ar briesmīgāko frizūru

Jauns.lv

Donaldam Trampam un Borisam Džonsonam, kas pazīstami ar savām ekscentriskajā frizūrām, ir uzradires konkurents - Igaunijas parlamenta deputāts Reins Eplers no partijas “EKRE”. Izdevums “Politico” viņu nodēvējis par cilvēku ar "dīvaināko matu sakārtojumu Eiropas politikā".

Reitingu sastādījis “Politico” apskatnieks Pols Delisons.

Pēc viņa teiktā, igauņu politiķis ar savu dīvaino frizūru ir apsteidzis visus konkurentus, aiz sevis atstājot gan bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu, gan Lielbritānijas deputātu Maiklu Fabrikantu, kā arī bijušo Lielbritānijas premjerministru Borisu Džonsonu.

“Lai nu kā, Fabrikants gandrīz noteikti būtu šausmās, ja zinātu, ka tagad viņam nav pat tuvu Eiropas politikas dīvainākā frizūra. Lūdzu, laipni lūdzam uz skatuves Rainu Epleru, bijušo valdības ministru no Igaunijas nacionālistiskās partijas EKRE, kurš pagājušās nedēļas nogalē tika ievēlēts parlamentā,” Eplera iespaidīgo frizūru komentē Pols Delisons.

"Eplers acīmredzami nevarēja izlemt, kādu matu griezumu viņš vēlas, tāpēc viņš visas redzētās dīvainības nolēma apvienot vienā frizūrā. Izskatās, ka viņam ir kaujai gatava ķivere, vai varbūt, tā kā Eplers un viņa grupa ir galēji labējie, viņa frizieris ir atriebīgs bēglis," publikācijā jokoja autors.

Rains Eplers ir Igaunijas politiķis. Viņš ir ieņēmis vides ministra amatu premjerministra Juri Ratasa valdībā. Viņš ir saistīts ar Igaunijas populistiskās Konservatīvās Tautas partijas (EKRE) biedrs.