foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - drāma, dramēdija un asinis stindzinošu slepkavību izmeklēšana
Kadrs no seriāla "Dzelzs nervi".
TV
2023. gada 8. marts, 17:55

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - drāma, dramēdija un asinis stindzinošu slepkavību izmeklēšana

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties Latvijas un Ukrainas radošās komandas veidotu dramēdiju "Dzelzs nervi", šausminošu slepkavību izmeklēšanu seriālā "Asinis Vīnē" un filmu "Stipri tēvi, stipras meitas".

"Dzelzs nervi"

Šonedēļ pie skatītājiem nonāk dramēdijas formā radītais vietējais seriāls "Dzelzs nervi", ko veidojusi Latvijas un Ukrainas radošā komanda.

Ieskats seriālā "Dzelzs nervi" un tā filmēšanā

Ieskats seriālā "Dzelzs nervi" un tā filmēšanā.

gallery icon

Seriāls atklās dažādu paaudžu savstarpēji savītu attiecību stāstu, kurā netrūkst ne mīlestības, ne savstarpēju nesaskaņu. Seriālā atspoguļotas svarīgas un katram tuvas tēmas. Nopietni dzīves jautājumi tiek pasniegti vieglā formā – ar humoru un smaidu. Dzelzs nervi parāda ne tikai mīlestības uzplaukumu divu šķietami dažādu jauniešu vidū, bet arī to, ka senioru vecumdienas var būt gaišas un saulainas, un tām tādām ir jābūt. “Spēja mīlēt dzīvi ir visvienkāršākā, godīgākā un spēcīgākā sajūta ikviena dzīvē. Šis stāsts ir par to, ka dzīves baudītāji jeb optimisti un dzīves cienītāji var visu – veiksmīgi strādāt, sirsnīgi draudzēties un laimi atrast ģimenē,” stāsta seriāla režisore Mila Pogrebiska.

Seriāla galvenais varonis Makss ir jauns un talantīgs vadītājs ar absolūti riebīgu raksturu. Apkārtējie Maksu ienīst un uzskata par sliktu cilvēku. Bez cieņas, draugiem un mīlestības dzīve ir bezjēdzīga – ir pārliecināts Maksa vectēvs, ietekmīgs un valdonīgs cilvēks. Lai piespiestu vecāko mazdēlu mainīties, vectēvs izvirza skarbus noteikumus: vai nu saderināšanās ar vectēva izvēlētu meiteni, vai arī Makss zaudē vadītāja amatu ģimenes biznesā un tiek izslēgts no testamenta. Makss ir šausmās, kad uzzina, ka viņam uzspiež attiecības ar parastu un neizskatīgu medmāsu, kura strādā veco ļaužu pansionātā.

Lomās varēs redzēt Maksimu Buselu, Madaru Viļčuku, Kasparu Zvīguli, Jāni Grūtupu, Jūliju Berngardti, Tālivaldi Lasmani, Annu Serdjuku, Rihardu Rudāku, Kristīni Nevarausku-Atkočūni, Akvelīnu Līvmani, Daci Bonāti, Pēteri Graudiņu, Valdi Zilveri, Ingu Misāni-Grasbergu un citus.

Jauno dramēdiju no pirmdienas līdz ceturtdienai skatieties "Tet+ Filmas un seriāli".

Noziegumi Vīnē

Seriāla "Asinis Vīnē" ("Vienna Blood") centrā ir stāsts par pasaules nogurdinātu Austrijas policijas detektīvu un jaunu psiholoģijas doktoru.

Viņi sadarbojas, lai atrisinātu noziegumus, kas pastrādāti ap 1900. gadu Vīnē. Makss, kas mācījies Zigmunda Freida vadībā, izmanto kriminālo prāta psiholoģiju, lai atrisinātu lietas, turpretī Oskars vairāk lieto vecās skolas metodes. Klāt ir jau trešā sezona, un arī tajā Makss Lībermans kopā ar Oskaru Reinhārtu turpinās izmeklēt šausminošas slepkavības Vīnes prestižajos namos. Makss bauda panākumus kā atzīts autors, tomēr slepkavība luksusa modes zīmola ēkā liek viņam nonākt noslēpumu centrā. Jaunajās sērijās skatītāji varēs vērot, kā psihoanalīzes zinātniskais novērtējums kalpo par vienu no šausminošāko noziegumu atklāšanas metodēm.

Seriāla visas trīs sezonas skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu un krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Tāds nebija Stīva plāns

Drāma "Stipri tēvi, stipras meitas" ("Strong Fathers, Strong Daughters") stāsta par Stīvu Pārstonu – ģimenes cilvēku un bagātu uzņēmēju.

Viss, ko viņš jebkad dzīvē darījis, ir bijis viņa trīs meitu labā – lai viņas varētu dzīvot labākajā mājā, braukt ar labākajām automašīnām, apmeklēt labākās (un dārgākās) biznesa skolas un lai kādreiz, cerams, sarīkotu viņām arī sapņu kāzas. Taču, atgriežoties no misijas Āfrikā, viena no meitām visiem par pārsteigumu paziņo, ka ir atradusi savu princi, ar kuru kopā vēlas atgriezties Kenijā un dibināt bērnunamu. Tāds nebija Stīva plāns, un viņam ir jādomā, kā meitu noturēt tuvāk mājām, un jāpārdomā stipra tēva loma.

Filmu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu un latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā.

Tēmas