foto: Yui Mok/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Princese Eiženija slepus tikusies ar Hariju un Meganu un nogādājusi viņiem mantas
Princese Eiženija ar vīru Džeku Brūksbenku.
Slavenības
2023. gada 7. marts, 19:00

Princese Eiženija slepus tikusies ar Hariju un Meganu un nogādājusi viņiem mantas

Jauns.lv

Princese Eiženija, kuru vieno cieša draudzība ar brālēnu princi Hariju un viņa sievu Meganu Mārklu, nesen viesojusies ASV un, kā tiek ziņots, slepus satikusies ar Saseksas hercogu pāri Frogmoras kotedžas sāgas laikā.

Saskaņā ar žurnāla “OK!” britu izdevumā rakstīto, Eiženija un viņas vīrs Džeks Brūksbenks nesen viesojušies prinča Harija un Meganas Mārklas mājās Montesito, Kalifornijā, un aizveduši viņiem dažas no Anglijā palikušajām mantām.

Princis Harijs un princese Eiženija

gallery icon

Kāds anonīms avots žurnāla reportierim atklājis: “Viņi pagājušajā mēnesī apmeklēja Hariju un Meganu Kalifornijā. Viņi aizveda dažas nelielas personīgās mantas, kas bija atstātas īpašumā. Viņi arī palīdzēja sapakot Frogmorā esošās mantas, lai tās varētu nosūtīt uz Kaliforniju.”

Frogmoras kotedža Vindzorā, kuru Harijam un Meganai uz kāzām uzdāvināja karaliene

gallery icon

Laikā, kad princim Harijam ir pavisam aukstas attiecības ar vecākajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, Eiženija aizvien ir saglabājusi sirsnīgu draudzību ar brālēnu.

Šajā pašā ziņojumā arī apgalvots, ka pēc Harija un Meganas izlikšanas princese Eiženija ar ģimeni pārcēlusies uz pastāvīgu dzīvi Frogmoras kotedžā.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Atgādināsim, ka Harijs un Megana jau agrāk bija laipni atvēlējuši Eiženijai ar ģimeni dzīvot viņiem piederošajā īpašumā Vindzorā, jo paši tajā neuzturējās.

Princese Eiženija ar vīru un dēlu Augustu karalienes Platīna jubilejas svinībās 2022. gadā

gallery icon

Princeses Eiženijas dēls Augusts “Instagram” fotogrāfijās

gallery icon