TV
2023. gada 3. marts, 11:11

VIDEO: šovu zvaigznei Agritai bijušais pielūdzējs atstājis sienā caurumu

Jauns.lv

Realitātes šovā "Ģimene burkā" atkal nedienas Agritai Bindrei - viņa lūdz draudzenes vīra palīdzību būvniecības jautājumā, jo, kā izrādās, bijušais Jānis sienā esot izurbis caurumu.

Agrita Bindre šobrīd ir šķiršanās procesā ar savu bijušo vīru Jāni. Nav noslēpums, ka pagājušajā gadā sievietei uzradās jauns pielūdzējs, kura vārds arī ir Jānis. Vīrietis Agritā bija neprātīgi iemīlējies, un šķiršanās viņam bija sāpīgs notikums.

foto: Publicitātes
Agrita Bindre šobrīd ir šķiršanās procesā ar savu bijušo vīru Jāni.

Šobrīd Agrita bauda brīvas sievietes statusu, taču vīrieša palīdzīgās rokas mājas praktiskajos darbos trūkst. Kādā vakarā sieviete nolemj beidzot aizlīmēt bijušā pielūdzēja radīto caurumu.

“Man nav problēmu pašai praktiski to izdarīt, bet ir labi, ja kāds cits to var izdarīt manā vietā. Es uzskatu, ka mūsdienās vairs nav sieviešu un vīriešu darbi, arī sievietes var lipināt caurumus," pauž viņa.

Tomēr Agrita nākamajās attiecībās vēlas vīrieti, kurš prot darīt arī sadzīviskus mājas darbus: “Noteikti, ka nākamajam kandidātam būs jāveic kāda praktisko iemaņu pārbaude. Cilvēkam jabūt ne tikai romantiskam, kas ir skaisti, bet viņam jāmāk arī praktiskas lietas.”

Kā Agritai veiksies ar nelielo remontu? Skaties ģimeņu attiecību realitātes šovā “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.25, kanālā "360TV!".