TV
2023. gada 1. marts, 10:20

Bokserim Kristapam Zutim uzmanību pievērš sveša blondīne; mīļotā Pakalne greizsirdīga

Jauns.lv

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" iepazītais pārītis Elīna Pakalne un Kristaps Zutis nesen bija devušies uz sporta balvu pasniegšanas ceremoniju Līvānos. Pasākums bija plaši apmeklēts, un neiztika arī bez fotogrāfu klātbūtnes. Kad tika iemūžināti pasākuma viesi un balvu saņēmēji, Elīna bija pagājusi nostāk no sava drauga un šo mirkli steidz izmanot kāda blondīne...

Digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis par savām attiecībām oficāli paziņoja pagājušā gada izskaņā, taču kopā pāris ir krietni ilgāk. Gada nogalē abi izlēma uzsākt kopdzīvi un par to stāstīt arī realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”.

foto: Publicitātes
Kristaps un Elīna.

Nu Kristapam jādodas uz Līvānu sporta balvas pasniegšanas cermoniju, un Elīna mīļotajam devās līdzi. Pasākuma laikā Kristaps tika izsaukts uz skatuves un par savu audzēkņu panākumiem arī tika pie balvas. Pēc svinīgās cermonijas sekoja fotogrāfēšanās, un tās laikā Kristapam blakus bija redzama kāda skaista blondīne...

Kā izrādās, daiļā blondīne bija vietējā basketboliste, kas saņēma balvu kā gada sportiste, un Kristaps par šādas fotogrāfijas uzņemšanu jutās pagodināts. Savukārt Elīna gan nebija laimīga.

Pāra attiecībām, ikdienas strīdiem un priekiem, seko līdzi slavenību realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 19.25, kanālā "STV Pirmā!".