TV
2023. gada 24. februāris, 18:55

Šovs "Mīla kemperī" uzņem apgriezienus - dalībnieki jau ļaujas kaislīgiem skūpstiem

Jauns.lv

Pašmāju iepazīšanās un kaislību šova "Mīla kemperī" otrā sezona ir uzņēmusi apgriezienus. Pāru starpā rodas jūtas, un redzamas pirmās greizsirdības izpausmes.

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon

Mīlestības amors ir noķēris iepriekšējas sezonas spožāko dalībnieku Dāvidu un digitalā satura veidotāju Yanu Bruk, multimākslinieku Mārtiņu un vizāžisti Ilutu, kā arī video satura veidotāju Ričardu un pozitīvo Ketiju.

Stokholmas ieliņās pāriem bija jāveic viens no kaislīgākajiem uzdevumiem - ilgākais skūpsts. Uzvaru šajā pārbaudījumā plūca pavisam jaunais video veidotājs Ričards un daiļā Ketija.

Jau pirmajā šova sērijā gados jaunais Ričards bija sajūsmā par Ketiju, un ātri vien abi izveidoja pāri, kuru savstarpējo ķīmiju ir pamanījuši visi.

Stokholmas ieliņās šova dalībniekus sagaidīja pavisam kaislīgs uzdevums - kurš pāris spēs visilgāk skūpstīties. Lai arī sākumā šķiet, ka uzdevums ir vien pāris minūšu ilgs, skatītājus šokēs šova dalībnieki. No uzdevuma uzreiz atteicās piedalīties Monta un Raivis, jo abu starpā ir tikai draudzīgas attiecības un abi dalībnieki sevi neredz kā pāri.

Par sākotnējiem līderiem šajā uzdevumā tika uzskatīti nu pat izveidotais pāris Yana Bruk un Dāvids, taču par lielu pārsteigumu pārbaudījumā uzvaru plūca Ričards un Ketija, kuri papildus ieguva imunitāti nākošajā izbalsošanā.

Šovā ienāks jauna dalībniece, kas kādam no vīriešiem raisīs lielu šoku. Kas ir jaunā dalībniece? Un kāds ir viņas stāsts ar vienu no esošajiem puišiem? Jaunākā “Mīla kemperī” sērija katru ceturtdienu plkst. 21.00, kanālā "STV Pirmā!".