foto: BACKGRID/ Vida Press
FOTO un VIDEO: kā princese Ketrīna centās pagatavot pankūku, bet viņai nesanāca
Princese Ketrīna cep pankūku.
Slavenības
2023. gada 24. februāris, 06:44

FOTO un VIDEO: kā princese Ketrīna centās pagatavot pankūku, bet viņai nesanāca

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna nesen apmeklējusi veco ļaužu pansionātu Anglijas pilsētā Slau, kur tikusies gan ar tā darbiniekiem, gan iemītniekiem. Šī vizīte iezīmējusi arī kādu smieklīgu atgadījumu, kad Ketrīna kopā ar šefpavārēm centusies izcept pankūku par godu Pankūku dienai jeb “Treknajai otrdienai”, kas iezīmē pavasara sākumu un ir pēdējā diena pirms gavēņa.

Viņas Karaliskā Augstība ļoti centās parādīt savu kulinārijas talantu, kad viesojās veco ļaužu aprūpes namā “Oxford House” Anglijas pilsētā Slau. Velsas princese pievienojās divām pavārēm un vēlējās piedalīties publiskajā pankūku cepšanā, izcepot arī pati savu pankūku. 41 gadus vecā princese iemūžināta fotogrāfijās un video brīdī, kad ne pārāk prasmīgi rīkojās ar pannu, – raksta žurnāls “Marie Claire”.

Taču, kā ierasts Ketrīnai, viņa arī misēkli prot pārvērst jokā un par savu kļūmi sirsnīgi pasmieties. Tā notika arī šajā reizē.

Princese Ketrīna viesojas veco ļaužu aprūpes centrā Anglijā un mēģina uzcept pankūku

gallery icon

Ketrīna bija ģērbusies tumši zilā džemperī ar augsto apkakli un tumšās biksēs. Ievērojot drošības prasības, viņas muti un degunu sedza maska. Ketrīna stāvēja pie plīts un smējās, kad viņas misēklī noskatījās veco ļaužu nama iemītnieki un darbinieki, kā arī sanākušie reportieri.

Pēc tam, kad princese uz pannas bija uzlējusi cepšanai gatavo pankūku mīklu un brīdi pagaidījusi, viņa vērsās pie viena s no pavārēm pēc padoma, lai pārliecinātos, vai šis ir īstais laiks pankūkas apgriešanai. Kad princesei ieteica nedaudz vēl pagaidīt, viņa pajokoja: “Lūk, šeit es kļūdos, es vienmēr cenšos tās apgriezt pārāk ātri!” Pēc dažām sekundēm, viņa ar kulinārijas lāpstiņu mēģināja apgriezt pankūku, kas bija pielipusi pie pannas.

Šefpavāre centās nomierināt Velsas princesi. Pēc tam, kad Ketrīnai bija izdevies atdalīt maisījumu no pannas virsmas, viņa apgrieza pankūku otrādi, bet tā jau bija paguvusi sačokuroties no princeses manipulācijām ar lāpstiņu.

Atvainojoties šefpavārei, Ketrīna sacīja: “Tās pankūkas, kas izceptas agrāk, ir daudz labākas par šo. Man ļoti žēl! Es neparādīju jums godu. Vai nevēlaties nodemonstrēt, kā ir pareizi jādara?”

Ketrīna arīdzan pajokoja, ka ir parādījusi meistarklasi, kā “nevajag darīt”. Prinča Viljama sieva, kura, kā zināms, lieliski prot gatavot, pēc kulinārijas misēkļa izskatījās nedaudz apmulsusi. Fani steidzās viņu uzslavēt par nenogurstošajiem centieniem vienmēr tiekties pēc ideāla. Viens no princese faniem rakstīja: “Mana cieņa par jūsu neatlaidību un to, ka nepadodaties, kad iet slikti. Tās ir tik brīnišķīgas īpašības.”

Uzturoties veco ļaužu aprūpes namā, Ketrīna piedalījusies arī citās aktivitātēs.  Viņa uzspēlēja futbolu uz interaktīvā galda, ko aprūpes centrs bija iegādājies 2020. gadā, lai uzlabotu iemītnieku dzīves apstākļus koronavīrusa pandēmijas laikā. Vizītes laikā princese Ketrīna iepazinās ar 109 gadus veco aprūpes nama iemītnieci Noru, kurai, tāpat kā viņa, bija janvārī nosvinējusi dzimšanas dienu.

Nedienas ar pankūku cepšanu gadījušās ne tikai princesei Ketrīnai. Ar smieklīgu video soctīklos padalījies Bekhemu pāris. Arī bijušajam futbolistam Deividam Bekhemam gadījies misēklis. Lai gan viņa kulināros centienus klātienē nevēroja reportieri, Deivids pats padalījies ar amizanto mājas video savā “Instagram” kontā. Prasme pasmieties par sevi nevienam vēl nav kaitējusi!