foto: Publicitātes
Gada efektīgākā paklanīšanās - tā opermūzikas cienītājus sajūsmināja Kristīne Opolais
Dziedātāja Kristīne Opolais pēc desmit gadu ilgas neredzēšanās beidzot atkal priecēja dzimtenes publiku Rīgā.
Slavenības
2023. gada 21. februāris, 08:22

Gada efektīgākā paklanīšanās - tā opermūzikas cienītājus sajūsmināja Kristīne Opolais

Žurnāls "Kas Jauns"

Opermūzikas cienītāji aizvien nebeidz jūsmot par pašmāju dīvas Kristīnes Opolais (43) grandiozo solokoncertu Latvijas Nacionālajā operā un baletā, kur pasaulslavenā māksliniece uzstājās pēc desmit gadu pauzes.

Dziedātāja neslēpa, ka šī uzstāšanās un tikšanās ar mīļo publiku viņai tik mīļajā Operā, kur savulaik uzsāka savu mākslinieces ceļu, ir ļoti īpaša.

Burvīgā Kristīne Opolais uz operas skatuves izdzied solokoncertu Andreja Žagara piemiņai

3. februārī pēc desmit gadu pārtraukuma Latvijas Nacionālajā operā (LNO) aizvadīts soprāna Kristīnes Opolais solokoncerts.

gallery icon

Solokoncertu, kurā Kristīne Opolais ne tikai apbūra ar savu vokālu, bet arī žilbināja ar krāšņiem skatuves tērpiem, viņa sniedza Latvijas Nacionālās operas orķestra pavadījumā un Mārtiņa Ozoliņa muzikālajā vadībā. Koncerts bija veltījums Andreja Žagara piemiņai, un tajā skanēja Džuzepes Verdi, Džakomo Pučīni, Frančesko Čilea, Antonīna Dvoržāka un citu komponistu mūzika.

foto: Publicitātes
Operdīvas Kristīnes Opolais elegantais iznāciens, spožā uzstāšanās un efektīgā paklanīšanās pēc solokoncerta Latvijas Nacionālajā operā un baletā izpelnījās īstu aplausu vētru.

Starptautiski pieprasītais latviešu soprāns Kristīne Opolais ir ieguvusi izcilas dziedošās aktrises slavu. Viņas sniegumu klausītājiem ir iespēja regulāri baudīt Metropoles operā Ņujorkā, Vīnes Valsts operā, Berlīnes Valsts operā, Bavārijas Valsts operā, Milānas "Teatro alla Scala", Cīrihes opernamā, Londonas Karaliskajā operā un citviet.

foto: Publicitātes
Kristīne pēc uzstāšanās bija priecīga un saviļņota.