foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Vairs nav mazulis! Rikijs Mārtins parāda savu 14 gadu veco dēlu
Rikijs Mārtins.
Slavenības
2023. gada 18. februāris, 05:26

Vairs nav mazulis! Rikijs Mārtins parāda savu 14 gadu veco dēlu

Jauns.lv

Puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins parādījis savu tīņa vecuma dēlu. Mūziķis savā "Instagram" kontā publiskojis fotogrāfiju, kurā viņa dēls Valentino redzams friziera krēslā.

“Vairs nav mazulis, mans dēls, 14 gadu vecs,” komentārā pie fotogrāfijas ierakstījis Rikijs Mārtins.

Dziedātāja sekotāji norādījuši, ka puisis ir ļoti ātri pieaudzis: “Jau īsts vīrietis”, “Kā?! Oho, kā laiks lido”, “Kāds pieaudzis un skaists”, “Tavs dubultnieks! Laiks skrien tik ātri”, “Kāds skaistulis”, “Ko?! Tas ir dēls? Vēl vakar viņš bija maziņš”, “Viņš ir tikpat izskatīgs kā viņa tētis”, “Pa kuru laiku viņš paspēja tā izaugt?”, “Jau 14? Traks var palikt!”

Rikijs Mārtins ar dvīņiem 2013. gada vasarā

gallery icon

Rikijs Mārtins jau piecus gadus ir precējies ar Džvanu Josefu. Pāris kopā audzina četrus bērnus. 2008. gada 6. augustā dzimušajam Valentino ir dvīņubrālis, viņa vārds ir Mateo. Rikijs Mārtins nekad nav slēpis, ka zēnus iznēsājusi un pasaulē laidusi surogātmāte, kurai viņš vienmēr publiski pateicas par saviem dēliem, taču sievietes vārdu publiski neatklāj.

Rikijs Mārtins ar draugu Džvanu Josefu labdarības pasākumā „amFar”

gallery icon

2018. gada 31. decembrī Rikija Mārtina ģimenē piedzima meita, kuru viņš nosauca par Lūsiju. 2019. gada rudenī pasaulē nāca vēl viens dēls – Rens.