foto: Instagram / jlo
Dženifera Lopesa un Bens Afleks pirmo Valentīndienu kā sieva un vīrs atzīmē ar jauniem tetovējumiem
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības
2023. gada 15. februāris, 16:49

Dženifera Lopesa un Bens Afleks pirmo Valentīndienu kā sieva un vīrs atzīmē ar jauniem tetovējumiem

Jauns.lv

Pēc saspringtās vārdu apmaiņas "Grammy" balvu vakarā, kad Dženifera Lopesa ieteikusi vīram Benam Aflekam saņemties un uzvesties, kā pieklājas, daudzi sāka apšaubīt šo attiecību turpmāko noturību. Taču pāris ir kliedējis bažas par iespējamām domstarpībām laulībā, Valentīndienu viņi atzīmējuši ar otram veltītiem tetovējumiem.

Dženifera Lopesa savā “Instagram” kontā padalījusies ar jaunumiem - atzīmējot pirmo Valentīndienu kā sieva un vīrs, abi ar Benu Afleku tikuši pie saskaņotiem tetovējumiem.

foto: Instagram / jlo
Dženiferas Lopesas un Bena Afleka jaunie tetovējumi.

Latino dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa un amerikāņu aktieris Bens Afleks pacēluši savas attiecības nākamajā līmenī – tagad viņi lepojas ar tetovējumiem, kas veltīti otrajai pusītei.

Pāris salaulājās intīmā ceremonijā pagājušā gada jūlijā, bet mēnesi vēlāk nosvinēja vērienīgas kāzas trīs dienu garumā kopā ar radiem un draugiem. Tagad abi nolēmuši, ka ar laulības apliecību vien nepietiek, un savas mīlestības apliecinājumus “iegravējuši” arī uz miesas tetovējuma formā.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

53 gadus vecā Dženifera Lopesa ar romantisko žestu padalījusies ar saviem 234 miljoniem “Instagram” sekotāju, rakstot: “Saistības. Daudz laimes Valentīndienā, mīļais.” Kā vienu no mirkļbirkām viņa atzīmējusi “saistības ir seksīgas” un painformējusi, ka vairāk ierakstu sekotāji drīzumā varēs atrast mājaslapā "OnThe JLo".

Pirmajā attēlā dziedātāja un aktrise parādījusi pati savu pēc pasūtījuma izstrādāto tetovējumu, kas viņai uztetovēts ribu apvidū. Smalkās līnijas attēlo bezgalības simbolu un tās caurvij bulta. Šķiet, ka uz tām tetovēti arī laulātā pāra vārdi.

Pēc tam Lopesa padalījusies ar tetovējumu, kāds tapis viņas 50 gadus vecajam vīram Benam Aflekam. Arī viņa miesu nu rotā līdzīgas bultas un abu vārdu iniciāļi.

Dženifera Valentīndienā padalījusies ne tikai ar abu jaunajiem tetovējumiem, bet arīdzan apkopojusi un publiskojusi virkni fotogrāfiju, kur abi redzami gadu gaitā – no pirmās saderināšanās pirms nepilniem 20 gadiem līdz pat šim brīdim.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon