foto: SplashNews.com/ Vida Press
67 gadus vecajam miljardierim Bilam Geitsam jauns romāniņš
Bils Geitss un viņa noslēpumainā brunete.
Slavenības
2023. gada 11. februāris, 06:55

67 gadus vecajam miljardierim Bilam Geitsam jauns romāniņš

Jauns.lv

Kompānijas "Microsoft" dibinātājs Bils Geitss (67) uzsācis jaunas romantiskās attiecības. Viņš satiekas ar 60 gadu veco Polu Hērdu, datortehnoloģiju korporācijas "Oracle" ģenerāldirektora Marka Hērda atraitni. Par to vēsta izdevums "Daily Mail", atsaucoties uz pārim tuvu avotu.

“Viņi ir nešķirami,” izdevumam pastāstījis pāra draugs. “Viņi ir kopā jau vairāk nekā gadu. Viņu vienmēr dēvē par “noslēpumainu sievieti”, taču tuvākajam draugu lokam nav noslēpums, ka viņiem ir romantiskas attiecības.”

Bils Geitss un Pola Hērda apmeklē Austrālijas atklāto čempionātu tenisā 2023. gada janvārī

gallery icon

Polas vīrs Marks Hērds devās mūžībā 2019. gadā pēc cīņas ar vēzi. Viņam bija 62 gadi.  Nāves brīdī viņa kapitāls tika novērtēts 500 miljonu dolāru apmērā. Pola Hērda ir filantrope un šobrīd nodarbojas ar pasākumu organizēšanu.

Bils Geitss un Pola Hērda iepazinās vēl pirms viņas vīra nāves, abus vieno mīlestība pret tenisu. Pēc žurnālistu sniegtās informācijas, viņi jau 2015. gadā redzēti vienā ložā vērojam tenisa maču. Pagājušajā mēnesī viņi redzēti kopā apmeklējam Austrālijas atklāto tenisa čempionātu Melburnā. Pēc spēles Bils Geitss manīts pastaigājamies pa Melburnu kopā ar plašākā sabiedrībā nepazīstamu sievieti, kuras identitāti žurnālistiem tobrīd nebija izdevies noskaidrot. Pēc “Daily Mail” datiem, Geitss laiku pavadījis Polas Hērdas sabiedrībā.

2021. gadā Bils Geitss izšķīrās no sievas Melindas, ar kuru laulībā bija nodzīvojis 27 gadus.  Viņiem ir trīs bērni: Dženifera, Rorijs un Fībija. Polai Hērdai ir divas meitas – Kellija un Ketrīna.

Bila Geitsa kapitāls uz doto brīdi novērtēts 106,1 miljarda dolāru apmērā.

Miljardiera Bila Geitsa sievas Melindas dzīve fotomirkļos

gallery icon