"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija 2023. gadā

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija; 2023. gada 5. februārī

gallery icon
Slavenības
2023. gada 8. februāris, 12:59

Kirkorovs, saģērbies zīmolu drēbēs, apkauno sevi "Grammy" un Madonnas priekšā

Jauns.lv

Krievijas estrādes superzvaigzne Filips Kirkorovs, kurš atbalsta Krievijas karu pret Ukrainu un ir asiņainā diktatora fans, bija manāms 65. “Grammy” ceremonijā Losandželosā. Tomēr viņam tik ierastā sarkanā paklāja vietā, Kirkorovam nācās nokaunēties par neatbilstoša apģērba izvēli.

Savā Instagram Kirkorovs lepojās, ka devies uz ceremoniju. Taču putinistu neviens, protams,  negaidīja, un pasākumu viņš apmeklēja kā parasts skatītājs. Protams, neviens viņu uz “Grammy” sarkanā paklāja nelaida.

Kirkorovs sēdēja ļoti tālu no skatuves. Putinists velti saģērbās, izskatījās pēc iespējas smieklīgāk. Kamēr Holivudas zvaigznes izvēlas dizaineru radītus, elegantus tērpus, greznas kleitas vai izaicinošus kostīmus, Kirkorovs deva priekšroku apģērbiem ar "košiem" modes zīmolu logotipiem, tomēr ar šādu "greznību" ir grūti izcelties gaumīgi tērpto mākslinieku fona.

Putinists ar visu savu izskatu centās parādīt, ka viņš it kā ir iesaistīts ceremonijā, taču Kirkorovs nevienam nerūpēja. Viņš filmēja zvaigžņu priekšnesumus, publicēja videoklipus un sociālajos tīklos komentēja pasaules slavenību kontos, cenšoties piesaistīt viņu uzmanību.

Tomēr galvenais Kirkorova kauns notika vēlāk. Putinists centās pievērst Madonnas uzmanību. Viņš filmēja dziedātāju un cerēja, ka viņa viņu pamanīs. Taču Madonna putinisti atklāti ignorēja. Zvaigzne pagāja garām Kirkorovam un pat nepaskatījās viņa virzienā.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Slavenību apskāvienos, ar bērniem un atpūtā: Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2021. gadā

gallery icon