foto: Shutterstock, https://www.instagram.com/monika_sozanska/
Pludmalē Taizemē krievu tūriste nokodusi citai sievietei pirkstu; to nācies meklēt smiltīs
Atpūta Taizemē poļu izcelsmes Vācijas olimpietei Monikai Sozanskai (attēlā) paliks atmiņā kā šausmu filma. Viņa kļuva par aculiecinieci tam, kā viņas draudzenei Andželinai pludmalē uzbrūk cita tūriste. "Viņa nokoda pirksta galu un pasmaidīja," redzēto pārstāsta sportiste.
Trakā pasaule
2023. gada 5. februāris, 12:11

Pludmalē Taizemē krievu tūriste nokodusi citai sievietei pirkstu; to nācies meklēt smiltīs

Jauns.lv

Ļoti nepatīkams starpgadījums piedzīvots tūristu iecienītajā Taizemē. Pludmalē sācies strīds, un kāda atpūtniece no Krievijas nokodusi pirksta galu sievietei no Lielbritānijas. Ar šo stāstu dalījusies olimpiete Monika Sozanska, kas bijusi incidenta aculieciniece; cietusī sieviete ir viņas draudzene.

Bijusī profesionālā Vācijas paukotāja Monika Sozanska (39) kopā ar savu draudzeni Andželinu (42) nesen atpūtušās Taizemē. Viņas meklēja vietas pludmalē un ieraudzīja brīvu sēžammaisu, kas stāvēja netālu no kāda tūristu pāra. Pēc Monikas teiktā, krievu tūriste (vācu un poļu medijos nosaukts viņas vārds - Varvara G.) uzbrukusi viņas draudzenei. Sākoties strīdam, iejaucies darbinieks, kurš ir atbildīgs par sēžammaisiem. Viņš norādījis krievietei, ka sēžammaiss ir jāatdod Andželinai.

Varvara piecēlusies un aizgājusi, bet pēc mirkļa atgriezusies un uzbrukusi Andželinai. Viņa satvērusi viņas roku un nokodusi pirksta galu. "Viņa nokoda pirksta galu un pasmaidīja," redzēto pārstāsta olimpiete Monika Sozanska. "No pirksta lija asinis, viss izskatījās kā šausmu filmā." Bijusī sportiste stāsta, ka Varvaru un viņas vīru, kuri mēģināja aizbēgt, aizturēja policija, kamēr pati Monika ar Andželinu meklēja nokosto pirksta galu smiltīs.

foto: action press/ Vida Press
Monika Sozanska piedalījās 2012. gada vasaras olimpiskajās spēlēs.

Krievu pārim tomēr izdevies Taizemes policistus apmānīt. Viņi palaisti uz viesnīcu pēc dokumentiem, taču atpakaļ nav atgriezušies. Viņi steidzīgi savākuši mantas un aizlidojuši no salas. Andželina tika nogādāta slimnīcā tuvējā salā, pēc tam viņa aizlidoja uz mājām Lielbritānijā, kur viņai veikta pirksta operācija, pirksta gals ir piešūts.

Kā notikušo komentē vācu ārsts Floarians Boiers no Berlīnes, šī "pieredze" noteikti ir bijusi sāpīga arī krievietei, kura nokoda pirksta galu. "Mūsu zobi nav paredzēti, lai kostu tik cietas lietas," viņš teica.