foto: Foto: Valery Sharifulin/TASS/All Over / Vida Press
Innas Čurikovas bēres: vīrs un dēls, nespējot novaldīt asaras, atvadās, zārka priekšā nometušies ceļos
Inna Čurikova.
Slavenības
2023. gada 17. janvāris, 16:03

Innas Čurikovas bēres: vīrs un dēls, nespējot novaldīt asaras, atvadās, zārka priekšā nometušies ceļos

Jauns.lv

Šodien, 17. janvārī,  Maskavas Kristus Pestītāja katedrālē notika atvadīšanās no leģendārās aktrises Innas Čurikovas. Viņas vīrs Gļebs Panfilovs un aktrises dēls atvadījās, nometušies ceļos zārka priekšā, neslēpjot asaras, ziņo Otkrito.lv.

Uz piemiņas ceremoniju pulcējās arī simtiem Innas Čurikovas talanta cienītāju. Viņi sastājās milzīgā rindā, lai redzētu savu elku viņas pēdējā ceļojumā. Daudzi no viņiem ieradās ar bērniem, tostarp maziem bērniem, neskatoties uz rīta puteni. Uzticīgie aktrises skatītāji nolika ziedus un vainagus pie viņas portreta, kurā viņa attēlota jaunībā. Tiek lēsts, ka uz aktrises piemiņas dievkalpojumu sanāca vairāk nekā tūkstotis aktrises talanta cienītāju. Dažiem no emocionālā sakāpinājuma kļuva slikti.

Čurikovas vīrs Gļebs Panfilovs personīgi tikās ar faniem pie baznīcas ieejas un pieņēma līdzjūtību. Viens no faniem režisoram uzdāvināja Innai Mihailovnai veltītu dzejoli. Savukārt Panfilova un Čurikovas dēls Ivans, ieradās Maskavā no Londonas, kur viņš dzīvo patstāvīgi.

Aktrise Inna Čurikova (1943-2023)

gallery icon
18

Atvadīties bija ieradušies arī daudzi Čurikovas kolēģi – viņu vidū 84 gadus vecā "Dienesta romāna" zvaigzne Lija Ahedžakova.

Zināms, ka pagājušajā vasarā aktrisei tieši izrādes laikā palika slikti un viņa nokrita uz skatuves.  Ārsti konstatēja, ka aktrisei smadzenēs ir cistas, taču viņi atteicās veikt operāciju, jo pastāvēja komplikāciju risks.