foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video
Mairis Briedis krieviski dzied par deputātu algu palielināšanu
Mairis Briedis izpilda dziesmu krievu valodā.
Trakā pasaule
2023. gada 13. janvāris, 13:13

Mairis Briedis krieviski dzied par deputātu algu palielināšanu

Jauns.lv

Gaidāmais deputātu algu paaugstinājums uzjundīja sabiedrību. Daudzi uzskata, ka uz lielākās Latvijas iedzīvotāju daļas dzīves līmeņa krituma fona šāda situācija nav pieņemama. Par to runā gan politologi, gan sabiedriskie darbinieki, gan vienkārši cilvēki. Savukārt sportists Mairis Briedis nolēmis nodziedāt par to dziesmu.

Video, kurā viņš spēlē ģitāru un dzied krieviski, Mairis ievietojis soctīklos. Spriežot pēc zaļajām lapām aiz loga, noprotams, ka video ierakstīšanas brīdī Mairis neatrodas Latvijā.

"Algu palielināšana deputātiem un ministriem vairāk nekā par 50% (un dažiem arī par visiem 70%) nez kāpēc nesagaidīja sapratni no Latvijas sabiedrības puses, bet "tautas kalpu" algu pieaugums iedvesmoja šo pašu tautu uz radošumu!" viņš skaidroja savu negaidīto soli.

Mairis arī piebilst, ka ir gatavs pasniegt balvu tam, kas sarakstīs dziesmas latviešu variantu, un sola to arī personīgi izpildīt.

Sportista dziesmā izskan tādas frāzes kā - "Savilksim jostas ciešāk", "Mediji rakstīs, ka vidēji mūsu dzīve ir laba", "Maksāsim nodokļus, lai jaunajai Saeimai būtu ko ēst, bet mēs visu varam pārdzīvot".

Mairis Briedis zaudē pasaules čempiona jostu

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien Goldkostā, Austrālijā, piedzīvoja zaudējumu austrālietim Džeijam Opetaijam un atvadījās no Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona ...

gallery icon

Mairis Briedis trešajā raundā nokautē Arturu Mannu

Latvijas bokseris Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" aizstāvēja sev piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu pirmajā smagajā svara ...

gallery icon

Mairis Briedis jaunā imidžā ierodas uz preses konferenci

Par godu vasarā gaidāmajai Latvijas labākā boksera Maira Brieža un poļa Kšištofa Glovacka cīņai Pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara ...

gallery icon