foto: James Warren / SOPA Images/Sipa / Vida Press
Mammas kleitā Parīzē. Klaudija Šīfere parāda, kā izskatījusies 17 gadu vecumā
Klaudija Šīfere.
Slavenības
2023. gada 10. janvāris, 13:00

Mammas kleitā Parīzē. Klaudija Šīfere parāda, kā izskatījusies 17 gadu vecumā

Jauns.lv

52 gadus vecā vācu supermodele Klaudija Šīfere parādījusi, kā izskatījusies 17 gadu vecumā. Ar melnbaltajām arhīva fotogrāfijām zvaigzne padalījusies savos sociālajos tīklos.

“Septiņpadsmit gadu vecumā Parīzē! Pati sev stiliste un savas mammas “Christian Dior” kleitā – man joprojām tā ir,” fotogrāfiju sēriju parakstījusi Klaudija Šīfere.

Fotogrāfijām supermodele pozē tumšā kleitā un mētelī. Kā aksesuārus Parīzes iedvesmotajam tērpam viņa izvēlējusies platmali un cimdus.  

“Man patīk! Jaunība un klasika”, “Labas fotogrāfijas, labas atmiņas”, “Eleganta, tāpat kā jūsu mamma,” Šīferes jaunības dienu fotogrāfijas komentējuši viņas “Instagram” konta sekotāji.

foto: Stuart Hardy/Abaca/Sipa USA/Sipa/ Vida Press
Klaudija Šīfere ar vīru britu režisoru Metjū Vonu 2021. gada decembrī.

52 gadus vecā Klaudija Šīfere ir ikoniska 90. gadu vācu supermodele. Viņa turpina fotografēties glancētajiem žurnāliem un ir kļuvusi par UNICEF labas gribas vēstnieci no Apvienotās Karalistes.

Supermodele Klaudija Šīfere 90. gadu modes skatēs

gallery icon

Supermodele kopā ar vīru režisoru Metjū Vonu un trīs bērniem dzīvo Oksfordšīras grāfistē Lielbritānijā, kas ir aptuveni 100 kilometru attālumā no Londonas. Pārim ir divas meitas un viens dēls – Klementīne Popija (18), Kosima Violeta (12) un Kaspars Metjū (19).

Supermodele Klaudija Šīfere ar meitām Londonā

gallery icon

Supermodele Klaudija Šīfere uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon

Klaudija Šīfere ar vīru Metjū Vonu iziet sabiedrībā

Vācu supermodele Klaudija Šīfere sen nebija redzēta apmeklējam saviesīgus pasākumus kopā ar vīru. Nesen viņa atbalstījusi Metjū Vonu, apmeklējot vīra ...

gallery icon