foto: LETA
Spriedze Eiroparlamentā un stress tiesā, bet Nils Ušakovs kļūst arvien "jaunāks un gludāks"
Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc tiesas sēdes Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā, kur pirmās instances tiesa viņu attaisnoja krimināllietā par aizliegtas videonovērošanas ierīces glabāšanu.
Slavenības
2023. gada 14. janvāris, 06:46

Spriedze Eiroparlamentā un stress tiesā, bet Nils Ušakovs kļūst arvien "jaunāks un gludāks"

Žurnāls "Kas Jauns"

Politiķis, kādreizējais Rīgas mērs Nils Ušakovs (46), neraugoties uz atbildīgo un saspringto deputāta darbu Eiropas Parlamentā un stresu tiesu darbos, gadiem ejot, vizuāli, šķiet, vecāks nemaz nekļūst, novērojis žurnāls "Kas Jauns".

Ir cilvēki, kam piemīt tā sauktais jaunības gēns un kas, gluži kā vampīru sakosti [tas ir tāds joku teiciens – KJ], ar gadiem kļūst nevis vecāki, bet gan spītīgi nenoveco un šķietami pat sāk izskatīties jaunāki.

Šķiet, kas tamlīdzīgs – iespējams, no senčiem ģenētiski iedzimta ilga jaunības saglabāšanās - ir šūpulī ielikts arī Nilam Ušakovam. Viņa seja arī pēc 45 gadu vecuma sasniegšanas ir gluda kā jaunam zēnam, un tajā nav saskatāma neviena pati krunciņa. Gluži neticami, ka Nilam, spītējot stresainajai profesionālajai dzīvei politikā un ķēpājoties ar tiesāšanos, ir izdevies izvairīties pat no klasisko mīmikas grumbiņu iemantošanas pie acīm, uz pieres vai zonā virs uzacīm.

Pirmā instance attaisno aizliegtas ierīces glabāšanā apsūdzēto Ušakovu

Rīgas pilsētas tiesa trešdien attaisnoja par aizliegtas videonovērošanas ierīces glabāšanu apsūdzēto Eiropas Parlamenta (EP) deputātu, bijušo Rīgas mēru Nilu Ušakovu ...

gallery icon
23

Vēl vairāk – tie, kas skatījās video sižetus TV vai internetā, kad Nils Ušakovs sniedza intervijas saistībā ar uzvarēto tiesas prāvu, kur tika attaisnots par nelikumīgu noklausīšanās ierīču glabāšanu un izmantošanu, ekrānos ievēroja, ka politiķa seja ir ne tikai apskaužami jauneklīga, bet arī faktiski nekustīga. Ne atbildot uz nepatīkamiem jautājumiem, ne paužot gandarījumu un prieku par uzvaru tiesā, emociju iespaidā politiķa pierē nepakustējās neviens muskulītis.

40 spilgti kadri Nila Ušakova dzīvē

gallery icon
40

Aināra Šlesera un Nila Ušakova kopīgie brīži

2023. gada pirmajā nedēļā Latvija tika informēta, ka skandalozais uzņēmējs, 14. Saeimas deputāts un politiķis-veterāns Ainārs Šlesers (LPV) ir izlēmis ...

gallery icon
1