Virga 4 reizes piedzīvojis klīnisko nāvi; tuneli ar gaismu galā gan nav redzējis. VIDEO
Ainars Virga 4 reizes piedzīvojis klīnisko nāvi.
Slavenības
2015. gada 20. aprīlī, 04:14

Virga 4 reizes piedzīvojis klīnisko nāvi; tuneli ar gaismu galā gan nav redzējis. VIDEO

Jauns.lv

Leģendārais mūziķis Ainars Virga (50), viesojoties Rīga TV 24 raidījumā „Rampas ugunis” pirmo reizi plašākai publikai atklājis faktu, ka četras reizes bijis klīniskajā nāvē.

Virga 4 reizes piedzīvojis klīnisko nāvi; tuneli a...

Sarunā ar Andri Kiviču slavenais mūziķis stāsta ne tikai par mūziku un „Līviem”, savām atkarībām no alkohola un narkotikām, bet atklāj arī to, ka tikai pirms gada atguvies no brāļa Daiņa traģiskās nāves un katru dienu par to vairs „negruzās”.  Ainars sācis jaunu dzīvi, remontē un iekārto dzīvokli Liepājā un ir pārliecināts, ka dzīvē galvenais ir mīlestība. Uz Andra Kiviča jautājumu, ko Ainars domā, vai pēc nāves kaut kas turpinās, mūziķis atbild, ka četras reizes bijis klīniskajā nāvē, bet nav redzējis ne tuneli, ne baltu gaismu tā galā. Viņš vienkārši esot „atslēdzies un viss”.

Ainars Virga ar līgavu Aniju

Mūziķis Ainars Virga ar draudzeni Aniju, kuru 2015. gada pavasarī bildinājis.

8. maija vakarā kafejnīcā “Ginger” rokmūziķis Ainars Virga ar akustisko koncertu prezentēja savu jauno solo albumu “Dziesmas par dzīvi un mīlestību”.

Ainara Virgas solo albuma "Dziesmas par dzīvi un mīlestību" prezentācija

8. maija vakarā kafejnīcā “Ginger” rokmūziķis Ainars Virga ar akustisko koncertu prezentēja savu jauno solo albumu “Dziesmas par dzīvi un ...

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva