foto: Instagram
Grezni, ko tur teikt… Zināms, ko Krištianu Ronaldu saņēmis no draudzenes Ziemsvētkos
Krištianu Ronaldu ar draudzeni spāņu modeli Džordžīnu.
Slavenības
2022. gada 27. decembris, 18:24

Grezni, ko tur teikt… Zināms, ko Krištianu Ronaldu saņēmis no draudzenes Ziemsvētkos

Jauns.lv

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu (37) Ziemassvētkus sagaidīja kopā ar draudzeni Džordžīnu (28) un bērniem. Mīļotā sportistu nolēmusi iepriecināt ar ārkārtīgi ekskluzīvu dāvanu un par to vēlāk pastāstījusi saviem sekotājiem soctīklā "Instagram".

Džordžīna sportistam uzdāvinājusi automašīnu “Rolls-Royce Dawn”, kuras cena, kā speciālisti norāda, sākas no 365 000 eiro.

Džordžīna Rodrigesa un Krištianu Ronaldu iepazinās 2016. gadā Madridē. “Tas bija vasarā, ceturtdienā. Strādāju “Gucci” modes preču veikalā, 17:00 posos mājup. Kolēģis palūdza man uzkavēties vēl pusstundu, lai palīdzētu apkalpot vēl kādu klientu," reiz savu iepazīšanās stāstu ar slaveno sportistu žurnālistiem pastāstīja modele.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Šā gada aprīlī Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa pavēstīja sirdi plosošu vēsti. Pārim piedzimuši dvīņi, bet puisītis dzemdībās nomiris. “Ar visdziļākajām skumjām paziņojam par mūsu mazā puisēna došanos mūžībā. Tās ir vislielākās sāpes, kādas var piedzīvot jebkurš vecāks. Tikai mūsu meitiņas piedzimšana dod mums spēku dzīvot šo mirkli ar cerību un laimi,” pavasarī ar sēru vēsti dalījās jaunie vecāki.

Pārim ir vēl viens kopīgs bērns – piecus gadu veca meita Alana. Ronaldu ir arī 12 gadu vecs dēls Krištianu jaunākais, kā arī piecus gadus veci dvīņi Eva un Mateo, kurus iznēsājusi surogātmāte. Kādu laiku Ronaldu bija arī vientuļais tēvs.

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa pozē zīmola „Yamamay” apakšveļā un bikini

gallery icon

Krištianu Ronaldu ar draudzeni un vecāko dēlu restorānā Londonā

gallery icon