foto: instagram.com/merzly
FOTO: Merzļikins, Bertāns, māsas Tīrumas, Ostapenko un citi dalās ar sirsnīgiem Ziemassvētku kadriem
Hokejists Elvis Merzļikins ar sievu Aleksandru, dēlu Noksu Matīsu un ģimenes četrkājaino mīluli. Visi saposušies saskaņotos Ziemassvētku tērpos.
Slavenības
2022. gada 26. decembris, 10:03

FOTO: Merzļikins, Bertāns, māsas Tīrumas, Ostapenko un citi dalās ar sirsnīgiem Ziemassvētku kadriem

Jauns.lv

Hokejists Elvis Merzļikins, basketbolisti Dairis Bertāns, Kristaps Porziņģis un Aigars Šķēle, šķēpmetēja Madara Palameika, tenisiste Jeļena Ostapenko, pludmales volejbolisti Anastasija Samoilova (Kravčenoka), Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, sprintere Sindija Bukša, bijusī tāllēcēja Ineta Radēviča, basketbola leģenda Valdis Valters un citi pazīstami Latvijas sportisti sociālajos tīklos publicējuši foto no 2022. gada Ziemassvētkiem.

"No mūsu ģimenes - jūsējai" - priecīgus Ziemassvētkus novēl bijusī kamaniņu braucēja Maija Tīruma-Eihhorna, publicējot vairākus foto ar vīru un abām meitām. Fotogrāfijās redzams, ka ģimene īpaši piedomājusi par svētku noskaņu, visi saposušies skaistos tērpos, un sevišķs prieks par pucēšanos ir meitenēm.

Priecīgus Ziemassvētkus novēl arī olimpiete, bijusī kamaniņu braucēja Elīza Tīruma. Viņa kopā ar dzīvesbiedru visiem vēl veselību, laimi un visu vēlmju piepildījumu.

Skaistā Ziemassvētku fotosesijā iemūžinājies Latvijas vīriešu basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns ar ģimeni.

Ziemassvētku sveicienus no Singapūras sūta tenisiste Aļona Ostapenko, piebilstot, ka ir ceļā uz tenisa turnīru Austrālijā.

Kopā ar draudzeni Lauru Vizlu un ģimenes mīluli korgiju pie latviskā stilā izgreznotas Ziemassvētku eglītes pozē basketbolists Kristaps Porziņģis, kurus fani komentāros slavē kā "mīļu skaistu ģimenīti".

Kādas Ziemassvētku fotogrāfijas sociālajos tīklos publicējuši citi pazīstami Latvijas sportisti, skaties fotogalerijā!

Pazīstami Latvijas sportisti publisko ģimeniskus foto no 2022. gada Ziemassvētkiem

Priecīgus Ziemassvētkus! Basketbolisti Dairis Bertāns un Aigars Šķēle, šķēpmetēja Madara Palameika, tenisiste Jeļena Ostapenko un citi pazīstami Latvijas sportisti sociālajos ...

gallery icon