foto: AFP/Scanpix
"Tas ir normāli": Daniels Kregs saka, ka geju attiecības filmā "Knives Out" atspoguļo viņa dzīvi
Britu aktieris Daniels Kreigs pozē bildēm filmas "Glass Onion: a knives out mystery" pirmizrādes laikā Madridē, 2022. gada 19. oktobrī.
Slavenības
2022. gada 13. decembris, 12:15

"Tas ir normāli": Daniels Kregs saka, ka geju attiecības filmā "Knives Out" atspoguļo viņa dzīvi

Jauns.lv

Aktieris Daniels Kregs, iespējams, ir viens no iekārojamākajiem Džeimsa Bonda atveidotājiem, kurš nesen ir pateicis, ko ārkārtīgi vienkāršu, bet tajā pašā laikā ļoti svarīgu saistībā ar LGBT+ kopienu.

Nesen pirmizrādi piedzīvojusi filma "Glass Onion: a Knives Out Mystery", kurā Daniels Kregs atveido galveno lomu, kurā spēlē detektīvu Benuā Blāna. Filma kinoteātros tika izlaista novembrī un filmu straumēšanas vietnē "Netflix" nonāks dienu pirms Ziemassvētkiem - 23. decembrī.  

Filmas veidotāji pēc spekulācijām ap galvenā varoņa seksualitāti, apstiprinājuši, ka Krega atveidotais detektīvs ir gejs.

Aktieris runājis ar "The Sunday Times", kur intervijas laikā par šo tēmu teicis: "Tas ir normāli. Mums no tā nav jāveido dejas un dziemsas. Tas vienkārši šķiet pareizi." 

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon

Blāna seksualitāte izraisīja daudzas spekulācijas, ņemot vērā, ka filmā ir konkrēta aina, kas liek domāt, ka Blāns dzīvo kopā ar vīrieti. Kopš tā laika filmas režisors Rians Džonsons ir apstiprinājis, ka varonis ir homoseksuāls. 

Runājot par sava varoņa seksualitātes Kreigs sacīja, ka, veidojot filmas, “jums ir jāatspoguļo dzīve. Un šīs [geju] attiecības atspoguļo cilvēkus manā dzīvē." 

Džeimsa Bonda jaunās filmas "No Time To Die" pirmizrāde Londonā

Karaliskā ģimene un Holivudas zvaigznes vakar pulcējās Londonā, kur notika jaunās Džeimsa Bonda filmas “No Time To Die” pirmizrāde.

gallery icon

Laikraksts "Independent" sazinājās ar Krega pārstāvi, kurš uz žurnālistu jautājumiem par Krega atveidoto tēlu, kurš ir homoseksuāls, atbildēja, ka viņi negribēja, lai tas ir kaut kādā veidā uzjautrinoši vai jauki, bet gan patiesi.  

Džeimsa Bonda zvaigzne jau iepriekš izteicās, ka nevēlas, lai skatītāji “politiski aizķertos” par Blāna seksualitāti.