Slavenības
2022. gada 13. decembris, 07:11

Nikolajam Puzikovam nekādi neizdodas atrast piemērotu līgavu - nepalīdz pat "Tinder"

Jauns.lv

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ir sasniedzis zīmīgo Jēzus vecumu - 33 gadus - un sarunā ar kanāla "STV Pirmā!" šova "Kad viņas satiekas" dāmām nemaz neslēpj, ka laikam ir viens no populārākajiem Latvijas vecpuišiem.

Tiesa, šis statuss viņu nebūt nepriecē - jau pirms kāda laika Nikolajs ir publiski paziņojis, ka nopietni lūkojas savas ligzdiņas vīšanas virzienā, un viņa mērķis ir apprecēties līdz 35 gadu vecumam.

Tikai ar tās otrās puses meklējumiem neiet tik gludi, kā bija cerēts. Izvietojot savu profilu populārajā vietnē "Tinder", jaunais cilvēks drīz vien pārliecinājās, ka līgavas meklējumiem viņa plašā atpazīstamība drīzāk nāk par ļaunu, nevis otrādi.

“Mani tur kaut kā neuztvēra nopietni. Vispirms cilvēki domā, ka tas ir fake profils. Kad saprot, ka tā nav, mēģina izjokot vai ko tamlīdzīgu. Vai vienkārši – baidās tuvoties. Tad vēl tas, ka domā, ja kaut kur parādīsimies, mediji izsekos, fotografēs, publicēs, nebūs miera," saka Nikolajs.

Vēl jau gan atliek citas iepazīšanās opcijas - klubiņi, pasākumi, koncertu fanes. Varbūt varētu uzrīkot tādu kā "Vecpuiša" iepazīšanās šovu? Īpaši augstu prasību pret nākamo dzīves biedri Nikolajam gan nav - kā smejies, galvenais, ka cilvēks labs. Vienīgais - smēķētāju gan viņš sev blakus neredz.

Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas aizkadri

Kadri no Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas.

gallery icon
36

Nikolajs Puzikovs un konkursa „Latvijas garākās kājas 2013” laureātes

gallery icon
14