Nomiris Parisas Hiltones mīļotais klēpjsunītis Tinkerbela!
Pēc 14 laimīgiem gadiem, citos medību laukos devusies Parisas Hiltones kucīte Tinkerbela.
Slavenības
2015. gada 23. aprīlis, 16:43

Nomiris Parisas Hiltones mīļotais klēpjsunītis Tinkerbela!

Jauns.lv

Mazais klēpja sunītis, ko Parisa Hiltone (34) savulaik nēsāja līdzi vienmēr un visur – nereti pat smalkajā „Louis Vuitton” somā – nesen devies labākos medību laukos. Pēc 14 laimīgi nodzīvotiem gadiem suņuks nomiris.

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone otrdien „Instagram” blogā publicējusi attēlu, kurā redzama kopā ar savu mīļoto čivavas šķirnes sunīti Tinkerbelu un pavēstījusi skumjas ziņas par četrkājainā drauga nāvi. „Mana sirds ir salauzta,” raksta Parisa. „Esmu tik bēdīga un izmisusi. Pēc 14 burvīgiem kopā pavadītiem gadiem mana mazulīte Tinkerbela nomira no vecuma.” Sunīša solīdais vecums cilvēka gados būtu pielīdzināms 98 gadu ilgam mūžam.

„Man ir tāda sajūta, ka būtu zaudējusi ģimenes pārstāvi. Viņa bija tik īpaša un apbrīnojama dvēselīte. Mēs tik daudz ko pieredzējām kopā. Nespēju noticēt, ka viņas vairs nav. Man viņa pietrūks un es domāšu par viņu visu savu atlikušo dzīvi,” teic skumju māktā saimniecīte. „Es mīlu tevi, Tinkij. Tu esi Leģenda un nekad nebūsi aizmirsta.”

Hiltones popularitātes sākumgados bagātniece vienmēr un visur gāja kopā ar savu Tinkerbelu. Sunīša dēļ saimniecei nācies arī piedzīvot bēdas un raizes. 2004. gada augustā Tinkerbela pazuda. Parisa atlīdzībā piesolīja 5000 ASV dolāru, tam, kas atradīs viņas mīluli. Pēc nedēļas sunītis atradās, bet sabiedrības dāma tā arī nepastāstīja kā notikusi šī atgriešanās. Vai pieteicies kāds atradējs, vai suns pats pārradies mājās... Šajā pat gadā Hiltones Tinkerbela kļuva par galveno varoni satīriskai grāmatai „Tinkerbell Hilton Diaries: My Life Tailing Paris Hilton”.

2008. gadā izdevums „Telegrapgh” atzina, ka tieši Hiltone ar Tinkerbelu aizsākusi „rokassomiņu suņu” ēru. Jāatzīst, ka bija laiks, kad arī citas slavenības rokassomiņās uz pasākumiem līdzi staipīja savus klēpja sunīšus.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press